Kom feesten in het Hollywood Café en win een reis naar Disneyland Parijs (of een andere prijs)

Aangeboden door Glowgolf & Hollywood Café De Kuip 17 oktober 2018

Woohoo! Aanstaande vrijdag viert Hollywood Café De Kuip z’n tweejarig bestaan, en dat zullen we weten ook! Wat dacht je van een liveband die losgaat met jouw verzoeknummers en een loterij met prijzen als indoor skydiven en een reis naar Disneyland Parijs? Hier moet je bij zijn!

Ken je De Pianoshow met Kevin Siebelink & Friends? Zij hebben beloofd het dak eraf te spelen vrijdag, maar ze hebben wel je hulp nodig. Jij schrijft je favoriete lied op een kaartje, en deze boys bouwen er een feestje mee. Van Top 40-hits tot golden oldies – deze mannen kunnen het allemaal, en hoe!

Drie dagen Disneyland, VR-skydiven en naar de sauna

Alsof dat al niet een hele goede reden is om te komen feesten, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Bij elk drankje dat je koopt ontvang je een lootje. Daaruit worden op meerdere momenten tijdens de avond winnaars getrokken, die te gekke prijzen mee naar huis mogen slepen. We noemen een driedaagse reis naar Disneyland Parijs (inclusief twee overnachtingen voor twee personen!) en een tweepersoons arrangement bij Indoor Skydive Roosendaal. Daar krijgen jullie drie sessies in een waanzinnige skydivetunnel, waarvan eentje met een VR-bril op, waardoor je dus serieus gaat denken dat je in een vrije val terecht bent gekomen. Niet dat dat het was hoor – het regent daarnaast nog talloze andere leuke prijzen die avond, zoals sauna-entree voor twee personen.

Halloween

Het feest zal helemaal in het teken staan van Halloween. Denk vooral even na over je outfit, want ook voor degene met het engste, mooiste of grappigste verkleedpak is er een hele toffe prijs. Spannend! Driewerf hoera voor het Hollywood Café dus!

Het evenement start vrijdag 19 oktober om 20.00 uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Glowgolf & Hollywood Café De Kuip. Meer over Glowgolf & Hollywood Café De Kuip ontdekken?

Glowgolf & Hollywood Café De Kuip

vrijetijd en uitgaan

Nu open10:30 - 01:30

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.