Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstsfeer ten top: loop mee met de Lichtjestocht voor het Sophia Kinderziekenhuis

Aangeboden door Erasmus MC-Sophia‎ 17 oktober 2020

De Lichtjestocht van het Sophia Kinderziekenhuis is inmiddels een echte traditie geworden. Een hele mooie. Zo’n lampionnenoptocht ziet er namelijk niet alleen gezellig uit, maar in dit geval help je er ook de kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis mee.

Sophia’s Lichtjestocht is bedoeld voor kinderen van basisscholen en verenigingen en het fijne is: je kunt ‘m lopen waar en wanneer je zelf wilt, zolang het maar in december is. Loop je liever geen lampionnenoptocht, wegens de coronamaatregelen? Sommige scholen kiezen ervoor om de lichtjes te laten schijnen tijdens het kerstdiner.

Lampionnenoptocht Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis

Knutsel je eigen lampion

De kinderen die zich opgeven krijgen een stokje met lampje, waarmee ze hun eigen lampion kunnen knutselen. Bij het pakketje zit ook een spetterend filmpje met leuke knutseltips, zodat jullie een te gekke lampion in elkaar kunnen fröbelen. De moeite loont, want voor de mooiste lampion én de scholen met het hoogste sponsorbedrag, hebben de Vrienden van het Sophia een cadeau in petto!

Kerstgedachte

Zo’n lampionnenoptocht is natuurlijk supersfeervol, vooral in deze tijd. We kunnen niet wachten tot we de lichtjes door de straten zien trekken, en denken dan natuurlijk met z’n allen aan de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Met de wetenschap dat het – dankzij de sponsoren – ook nog iets moois oplevert voor deze kinderen is de kerstgedachte compleet.

Lees verder onder de foto >

Lichtjestocht Sophia Kinderziekenhuis

Aanmelden is gratis

Je klas of vereniging aanmelden kan tot en met 31 oktober 2020, via dit formulier. Half november ontvang je dan een pakket met sponsorformulieren, posters en natuurlijk al het nodige materiaal om de lampionnen te maken. Mooi: aan de actie zijn geen kosten verbonden. Boland sponsort de lampionnen en DHL neemt de verzendkosten op zich.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Erasmus MC-Sophia‎. Meer over Erasmus MC-Sophia‎ ontdekken?

Erasmus MC-Sophia‎

ziekenhuizen

Doctor Molewaterplein 40, Rotterdam

Bekijk meer:ziekenhuizen

adv.