Dit zijn de leukste evenementen in Rotterdam komend weekend

Door Faayyaaz van Dijk 5 maart 2018

Het weekend staat voor de deur en wat hebben wij hier weer een zin in! Wat is er allemaal te doen, wat gaan we doen en wat moeten we doen? Van hysterisch lachen tot een Tattoo Convention er is weer van alles te beleven in Rotterdam.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rotterdam Laughs: Open Mic, Comedy Night

(Foto RAAF)

Heb je zin om het weekend lachend te beginnen dan moet je zeker naar Rotterdam Laughs: Open Mic, Comedy Night gaan. Er komen wat bekende namen optreden, maar ook nieuwkomers komen langs om hun grappen met jullie te delen. De hele show is in het Engels. De Open Mic, Comedy Night is op vrijdag 9 maart en begint om 20.30 uur, maar je kan al om 20.00 uur binnen wandelen voor hapjes en drankjes.

Meer informatie over dit event kan je vinden op de website.

Rotterdam Tattoo Convention

(Foto Rotterdam Tattoo Convention)

Ben jij dol op tatoeages en kan je hier geen genoeg van krijgen? Dan moet je naar de Tattoo Convention in de Maassilo Rotterdam. Dit event vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 maart. De Maassilo is ook een lekkere rauwe industriële locatie om te bezoeken (Instagram foto’s!!). Wat kan je verwachten bij de Tattoo convention? Er komen rond de 150 artiesten van over de hele wereld om hun tatoeages te showen. Daarnaast is er een INK Battle, een Burlesque Battle en kan je de show: The Death Do Us Part Danger verwachten. Sounds Exciting!

Meer informatie over dit event kan je vinden op de website.

Superdisco – Hitsig

(Foto Hitsig)

Zin om te dansen tot in de vroege uurtjes, dat kan bij Superdisco in Rotterdam op zaterdag 10 maart. Wat vroeger de ”beruchte” Blender was is nu Superdisco. Ze organiseren het feest Hitsig. Dresscode? Glitters, glitters en nog eens glitters. Je mag dus heerlijk uitpakken als je daar zin in hebt. Je kan dansen op hitsige hitjes, hip-hop, R&B, Disco, House, Klassiekers, maar eigenlijk komt alles aan bod.

Meer informatie over dit event kan je vinden op de Facebookpagina.

Supermercado + Superdisco mexicaanse restaurants

Nu open12:00 - 02:00 |23:00 - 05:00

Schiedamse Vest 91, Rotterdam

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Salsa Bootcamp

Salsa time bij Salsability op zondag 11 maart! Heb jij geen zin om een hele cursus te volgen, maar wil je eigenlijk wel de sterren van de hemel dansen tijdens een gezellig salsafeestje? Salsability heeft de perfecte oplossing! Ze geven een Salsa Bootcamp! Een bootcamp is een verkorte en intensieve manier om snel te leren. Tijdens de drie uur durende bootcamp leer je de basisbeginselen van Salsa dansen. Je leert onder andere hoe je je lichaam beweegt op een ritmische manier. DOEN!

Meer informatie over dit event kan je vinden op de Facebookpagina.

Salsability school sport en bewegen

2e Pijnackerstraat 13, Rotterdam

Bekijk meer:sport en bewegen

High Wines bij Rose Rouge

(Foto Rose Rouge)

Wil je het weekend lekker relaxt afsluiten. Dan kan je langsgaan bij Rose Rouge. Bizar mooie roze themed bar is dit trouwens. Op zondag 11 maart hebben ze het event High Wines with Baltazar. Je kan dan bij Rose Rouge meegenieten van een proeverij van alle heerlijke wijnen die ze schenken. Joost van Baltazar zal dan alles vertellen over de wijnen en daarnaast krijg je heerlijke snackjes bij elke wijn. Reserveren is handig: [email protected]

Meer informatie over dit event kan je vinden op de Facebookpagina.

Rose Rouge restaurants en horeca

Nu open17:00 - 02:00

Benthuizerstraat 35B, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen