Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis swingen: maak kans op twee kaartjes voor de Soul Sisters in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 14 januari 2020
Een avondje genieten van livemuziek, heerlijk! Even de heupjes van links naar rechts op swingende deuntjes van Tina Turner, Aretha Franklin en Diana Ross. Klinkt dat als muziek in de oren? Wij geven in samenwerking met de Uitjeskrant twee kaarten weg voor Soul Sisters.

Of je nu elk woord kan meezingen van ‘Private Dancer’ of gewoon liefhebber bent van het genre: de soul- en motownvoorstelling zorgt ervoor dat iedereen swingend de deur uitgaat. Alle grote soulhits komen voorbij, met in de hoofdrol de nummers van de legendarische Tina Turner.

Win twee kaarten voor Soul Sisters

Soul Sisters staat op maandag 24 februari in De Doelen in Rotterdam. Om 20.15 uur gaat het muzikale feestje van start en jij kunt daarbij zijn.

Hoe maak je kans?

Simpel: schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt-Rotterdam en je maakt automatisch kans op deze twee tickets. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 23 januari. Op 25 januari krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Nog veel meer leuke uitjes

Kan jij niet vaak genoeg op pad, alleen word je portemonnee daar niet bepaald blij van? Tip van ons: op de Uitjeskrant vind je tal van leuke uitjes voor een leuk prijsje. Neem gerust eens een kijkje.

Lees ook:

Je kunt voor het eerst dineren bij SUE en dat natuurlijk glutenvrij en vegan

Wat is dit nou weer voor leuks!? Je kunt binnenkort een avondje dineren bij SUE op de Karel Doornman...

De stad zat? Vlakbij Rotterdam staat een heus kasteel te koop

Deze Rotterdamse restaurants hebben in 2020 een Michelinster

Eurovisie Songfestival wordt het zwaarst beveiligde evenement ooit in Ahoy

BMW’tje of Bugatti? Deze superluxe kinderautowinkel (!) gaat verhuizen

adv.