Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de fijnste werkplekken in Rotterdam (volgens ons dan)

Door Faayyaaz van Dijk 15 oktober 2019

Ben je  ZZP’ers, student of werk je gewoon lekker voor jezelf? Dan ben je waarschijnlijk soms op zoek naar een fijne werkplek. Wij hebben wat fijne werkplekken in Rotterdam voor je op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt vlakbij Rotterdam Centraal is een heerlijke werkplek, met lekker eten. Hallo daar: pancakes, quesadillas en frietjes van avocado. Klinkt heerlijk toch tijdens het werken. Ze hebben er boven ook van die soort afgesloten houten gedeeltes waar je in alle rust kunt werken of kunt vergaderen.


Meer over Altijd in de Buurt ontdekken?

Altijd in de Buurt restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 18:00

Weena 709, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

DELI

Op de begane grond van de Euromast vind je DELI, een restaurant waar je terecht kunt voor lekker eten, goede koffie en gratis Wi-Fi! Niet geheel onbelangrijk als je je mail moet checken op je laptop. Je kunt er trouwens ook lekker to go bestellen.


Meer over Euromast ontdekken?

Euromast bezienswaardigheden

Gesloten10:00 - 23:00

Parkhaven 20, Rotterdam

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Lebkov & Sons

Koffie, koffie, koffie! De koffie bij Lebkov is heerlijk en dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk om je werkdag door te komen. Van maandag tot en met vrijdag gaan ze al open om 06.00 uur, dus je kan je werkdag lekker vroeg beginnen. De sandwiches zijn er trouwens ook erg lekker (en betaalbaar!) en de Wi-Fi, die is gratis.


Meer over Lebkov & Sons ontdekken?

Lebkov & Sons koffiebars

Geopend06:00 - 20:00

Stationsplein 50, Rotterdam

Bekijk meer:koffiebars

Coffee Company

Coffee Company is de ideale spot om mensen te kijken en daarnaast hard te werken. Je komt er altijd wel een metgezel tegen die een babbeltje wilt. Alleen is ook maar zo alleen, toch? In Rotterdam zitten twee locaties waar je terecht kunt: op het eendrachtplein en de Meent. Die op de Meent met een plekje aan het raam is favoriet.


Meer over coffeecompany – Eendrachtsplein ontdekken?

coffeecompany – Eendrachtsplein koffiebars

Geopend07:30 - 19:00

Eendrachtsplein 2, Rotterdam

Bekijk meer:koffiebars

Dudok

Werken en appeltaart = gouden combinaties. Wat ons betreft dan. Bij Dudok op de Meent kan je prima werken. De Wi-Fi code staat op het menu en daar kun je gratis gebruik van maken. Ben je even toe aan een pauze, dan zit je aan de grote leestafel helemaal goed. Er ligt sowieso wel een tijdschrift tussen die je nog niet hebt gelezen.


Meer over Dudok ontdekken?

Dudok lunch

Geopend08:00 - 23:00

Meent 88, Rotterdam

Bekijk meer:lunch
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.