Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip voor iedereen die boodschappen doet (voor zichzelf of een ander)

Aangeboden door Kiesjefolders 25 maart 2020

Urenlang struinen in de supermarkt is er niet meer bij, sinds corona ons land bereikte. Strategische lijstjes maken is de nieuwe uitdaging, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het doen van je boodschappen. Aldo Breed van Kiesjefolders merkt, logischerwijs, dat er dus ook meer vraag komt naar reclamefolders.

Helaas: boodschappen doen is niet meer het gezellige uitje dat het voor veel mensen was. Of je nou zelf kort boodschappen doet of ze laat meebrengen door een ander: een boodschappenlijstje is onmisbaar, en het is wel zo handig om die te maken op basis van de huidige aanbiedingen. Dat bespaart niet alleen geld, maar zorgt vaak ook voor nieuwe inspiratie én meer variatie in je boodschappen.

Stel zelf je folderpakket samen

Met Kiesjefolders stel je zelf je folderpakket samen: Albert Heijn, Plus, Dirk, Blokker… noem het maar op. Zo ontvang je dus iedere week een gepersonaliseerd pakket, met alleen de actiefolders van jouw favoriete winkels (dat is dus ook nog eens goed voor het milieu!). De folders worden in het weekend bezorgd door PostNL. En dan zit er ook nog elke week een puzzel bij waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Aanmelden is helemaal gratis en doe je hier.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kiesjefolders. Meer over Kiesjefolders ontdekken?

Kiesjefolders

dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

adv.