Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rotterdam Unlimited is méér dan Zomercarnaval! Deze 5 dingen wil je niet missen

Aangeboden door Rotterdam Unlimited 15 juli 2019

Rotterdam Unlimited is een van Europa’s grootste (gratis!) straatfestivals. Het laat goed zien waar Rotterdam voor staat: het mooiste van een heleboel werelden gecombineerd. De eclectische muziekscene, de 178 verschillende culturen en de creatieve kunstgemeenschap; van 23 tot en met 27 juli komen ze allemaal samen. Feest!

De Western Union Zomercarnaval Straatparade blijft voor veel mensen het hoogtepunt, maar check vooral ook:

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Battle of Drums

Battle of Drums Rotterdam
Foto: JoniIsraeli.com

Wie wordt de beste brassband van 2019? Vrijdag 26 juli tussen 18.00 tot 23.00 uur gaan we het meemaken! Dan lopen de drie finalisten vanaf het Tiendplein, de Mathenesserlaan en de Oude Haven naar het Hofplein. Hun doel? Jou als toeschouwer compleet uit je dak laten gaan. Bereid je voor op heel veel spektakel, show en energie!

Battle of Drums 2019: dit wil je niet missen

Zomercarnaval staat weer voor de deur en wat gaan we genieten. Maar de dag voor Zomercarnaval in Rot...

RU N.E.W.S. Blockparty

Ymp

Tijdens de Battle of Drums – vrijdag 26 juli, van 18.00 tot 23.00 uur – verandert het Schouwburgplein in een ‘tropische Rotterdamse oase’. Samen met Productiehuis FLOW presenteert Rotterdam Unlimited hier de sterren van morgen. Een nieuwe generatie storytellers; autodidacte kunstenaars die hun weg weten te vinden. Kennen we Zoë Livay nog, van The Voice? Nou, die dus, en veel meer van dat kaliber.

Check hier het evenement op Facebook.

Noche de las Chicas

Noche de las Chicas

Anno 2019 werken er nog steeds veel meer mannen dan vrouwen in de muziekindustrie. Op donderdag 25 juli laat Rotterdam Unlimited samen met Concertgebouw De Doelen zien dat dat nogal onterecht is. Tussen 19.00 en 23.00 uur mag je (óók als man) gratis naar binnen bij het Doelen Studio Café, voor een avond gevuld met beats van vrouwelijke rappers, dj’s en mc’s. Namen? Hebben we: Ella John, Lauwtje, Nana Fofie, Latifah en dj Mixturess. Check hier wie deze vrouwen zijn.

Western Union Zomercarnaval Straatparade

Zomercarnaval Straatparade
Foto: JoniIsraeli.com

De straatparade… wie kent ‘m niet?! Het is de allergrootste Caribbean streetparty van Nederland. Stil blijven staan is onmogelijk als zaterdag 27 juli, tussen 13.00 en 19.30, die 2.500  (!) dansers en danseressen voorbijkomen tijdens de Western Union Zomercarnaval Straatparade. Samen met 25 carnavalsgroepen en praalwagens zorgen ze voor een explosie van kleur, muziek, vreugde en creativiteit. Dansen gaat daardoor vanzelf!

Zomercarnaval in Rotterdam: alles wat je moet weten over de straatparade

Op zaterdag 27 juli 2019 is het weer tijd voor de Zomercarnaval Straatparade in Rotterdam. De Rotter...

Concerten

The New Power Generation
Foto: Jan Van Hecke

Als je een van de grootste straatfestivals van Europa bent, dan moet je natuurlijk wel goeie muziek op die straten laten horen. En dat kun je gerust aan Rotterdam Unlimited overlaten. Om even een paar namen te droppen, die 27 juli optreden op het Hofplein:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rotterdam Unlimited. Meer over Rotterdam Unlimited ontdekken?

Rotterdam Unlimited bezienswaardigheden

Lloydstraat 17j, Rotterdam

Bekijk meer:bezienswaardigheden
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.