Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insider tip: elke maand mét zonder kinderen eten bij De Machinist

Door Marlies Feytens 17 februari 2019

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het fijne terras bijvoorbeeld. Of omdat de eigenaar er tijd heeft voor een gezellig praatje en nog van die niet-toeristische prijzen rekent. Maar laat het nou net onze taak zijn om ook dit soort plekken in Rotterdam júist met jullie delen! 

Gastredacteur Marlies heeft een aanrader voor ouders met kleine kinderen: een avondje ongestoord dineren zónder oppas te hoeven regelen! De Machinist in Delfshaven organiseert elke eerste zaterdag van de maand Dining Apart Together (D.A.T).

De Machinist

Dining Apart Together

Het concept: je dineert van 17.00 uur tot 20.00 uur in het restaurant, terwijl je kind(eren) ernaast worden opgevangen bij kindercentrum De Kleine Machinist. De kosten zijn slechts €12,50 per kind inclusief eten, de maximale leeftijd is 5 jaar. Er moeten wel minimaal 5 kinderen deelnemen voor dit grote, kleine feestje. Opgeven kan per mail of telefonisch – de eerstvolgende editie is 2 maart.

Kom je op een andere dag eten of borrelen? Dan kun je bij De Machinist met jonge kinderen ook prima terecht. In het restaurant is een kleine, maar knusse speelhoek met tafeltjes in de buurt. Bij mooi weer kan er buiten geravot worden in het speeltuintje van De Kleine Machinist. Een verschoonhoek konden we helaas niet ontdekken bij het restaurant.


Meer over De Machinist ontdekken?

De Machinist restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Bram's Euroscoop Schiedam

Insidertip: een compleet avondje uit voor 10 euro (ook leuk om kado te geven!)

Zin om een avondje (of middagje) uit te gaan? Goed nieuws! Je kunt namelijk voor 10 euro al een hele...
Kampong Express

Tip: traditioneel Maleisisch eten op een verstopt plekje in China Town

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het f...

adv.