Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze leuke dingen zijn er dit weekend, 8 & 9 februari, te doen in Rotterdam

Door Luuk Barendrecht 7 februari 2020

Het is bijna weekend! Tijd om er lekker op uit te gaan in Rotterdam. Geen inspiratie? Lees dan hier onze uittips voor Rotterdam, voor vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari 2020.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Art Rotterdam Week

Don’t miss the TORCH gallery booth at Art Rotterdam (6-9 Feb, get your tickets online with a €3 discount on…

Posted by Art Rotterdam on Thursday, 6 February 2020

Tijdens de Art Rotterdam Week verandert de stad in een walhalla voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers. Zondag 9 februari is de laatste dag dat de kunstwerken op verschillende plekken in de stad te zien zijn. Kijk voor meer informatie op de site.

Het lekkerste wereldrecord

Het lekkerste kunstwerk

Wil jij het allergrootste chocoladekunstwerk ooit zien? Het kan, op 7 en 8 februari is het te bewonderen in de Onderzeebootloods. Kinderen tot en met 12 mogen gratis naar binnen, de normale kaartjes kosten €7,50.

Best of stand-up

Tijdens de open dag voor buren

Een avondje gegarandeerd lachen? Dan moet je bij Comedy Club Haug zijn. Tijdens Best of stand-up komen er drie professionele comedians langs die aan elkaar gepraat worden door een MC. Voor tijden en tickets moet je even op de site kijken.

World Press Photo in de Laurenskerk

Foto: John Moore – Getty Images

Dit weekend is de laatste kans! In de Laurenskerk kan je tot en met 8 februari de beste journalistieke foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn bewonderen. Er is namelijk een World Press Photo-tentoonstelling. De foto’s die te zien zijn worden beoordeeld door een vakjury en de winnaar gaat met €10.000,- naar huis.

Happy Feelings in Bird

Koningsdag in Rotterdam
(Foto Bird)

Alleen maar happy vibes in BIRD deze vrijdagavond (7 februari). Happy Feelings staat garant voor heerlijke disco, house en klassieke hits. Dus als je zin hebt om te dansen vanavond, je weet waar je moet zijn. Tickets zijn nog verkrijgbaar.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.