Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geniet van drankjes, hapjes en grapjes tijdens deze ultra-Rotterdamse bustour

Aangeboden door Rondje Rotterdam 16 april 2019

Op zaterdag 11 mei is het zover: dan kun je weer genieten van een Rondje PROEF Rotterdam, begeleid door Naar de Haaien. Maar wat houdt dat precies in?

Rondje PROEF Rotterdam is een – letterlijk – smaakvolle bustour, vol Rotterdamse bijzonderheden voor je ogen, oren én smaakpapillen. Onder leiding van Kapitein Lagaaij worden er tijdens dit rondje drie tussenstops gemaakt bij verschillende horecazaken, waar je een voor-, hoofd- en nagerecht nuttigt. Om de boel nóg leuker te maken, staat je tijdens een van deze tussenstops een verrassingsoptreden te wachten. Zo zie je ons Rotterdam ineens door heel andere andere ogen.

Grappen, hapjes en vloeibaar goud

Na de eerste highlights en grappen stap je uit bij een van de brouwerijen die Rotterdam rijk is. Hier neem je een kijkje achter de schermen en worden er uiteraard een paar glaasjes van hun ‘vloeibare goud’ geschonken, vergezeld door een hapje. Je snapt: hierna zit de stemming er al lekker in.

Rotterdams karakter

De route vervolgt zich langs nog meer bezienswaardigheden van onze stad, waar een hoop over verteld en gezongen wordt, om vervolgens ergens een smaakvol hoofdgerecht te nuttigen. Alle horecapartners van Rondje PROEF Rotterdam hebben een écht Rotterdams karakter en/of zijn gevestigd op een bijzondere locatie.

Lees verder onder de video >

Test je kennis tijdens de Quiz

Tot slot wordt tijdens de Rondje Rotterdam Quiz nog even getest of je goed hebt opgelet. Eenmaal uitgestapt kun je nagenieten van een heerlijke afsluiting op Katendrecht of aan boord van het ss Rotterdam, waar de bustour eindigt. Na afloop weet je het zeker; Rotterdam smaakt naar meer.

Kaartjes zijn te koop via onderstaande oranje button.Meer over Rondje Rotterdam ontdekken?

Rondje Rotterdam

entertainment

Gesloten09:00 - 17:00

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment

adv.