Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga ‘op safari’ in Winkelcentrum Hoogvliet en win kaartjes voor Diergaarde Blijdorp

Aangeboden door Winkelcentrum Hoogvliet 8 augustus 2020

Winkelcentrum Hoogvliet staat bekend om de vele leuke activiteiten die het organiseert. Door corona lag dat even plat, maar nu hebben ze weer iets leuks bedacht. Tot en met 29 augustus kun je hier ‘met Arie op safari‘. 

Arie op Safari is een etalagespeurtocht. Zoek de levensgrote wilde dieren in de etalages (tip: ze zijn door het hele winkelcentrum verstopt; ook aan de kant van de grote parkeerplaats en op het Rijkeeplein) en scan met je mobiele telefoon de QR-codes die erbij hangen. Vervolgens zie je op je scherm vragen en opdrachten verschijnen.

Traktatie en 10 gezinskaarten voor Blijdorp

Als je alle vragen beantwoordt en de opdrachten uitvoert krijg je na afloop een e-mail, waarmee je een traktatie kan ophalen. En onder de deelnemers die alle vragen goed beantwoord hebben, worden tien gezinskaartjes voor Diergaarde Blijdorp verloot!

Kom alvast in de stemming

De safari is compleet coronaproof, want iedereen kan ‘m op zijn of haar eigen moment doen, waardoor het heel makkelijk is om de anderhalve meter afstand te bewaken. Bekijk deze leuke video die Winkelcentrum Hoogvliet maakte, dan kom je alvast helemaal in de stemming!

Pssstt…

Zet 12 september ook alvast in je agenda. Op die dag vindt er een straatfestival plaats, waarbij een aantal levensgrote ‘dieren’ het winkelcentrum bezoeken – sowieso deze twee giraffen. Houd de facebookpagina van Winkelcentrum Hoogvliet voor updates en meer activiteiten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Hoogvliet. Meer over Winkelcentrum Hoogvliet ontdekken?

Winkelcentrum Hoogvliet

winkelcentra

Gesloten12:00 - 17:00

Binnenban, Hoogvliet Rotterdam

Bekijk meer:winkelcentra

adv.