Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Rotterdam

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Rotterdam. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Thierry Mugler in de Kunsthal

Thierry Mugler Kunsthal Rotterdam

Wat kan de Franse Thierry Mugler niet? Prachtige mode, heerlijke geuren en te gekke foto’s: hij produceert het allemaal. Aan de Kunsthal de eer om zijn allereerste overzichtstentoonstelling te exposeren. Wij werden er nogal enthousiast van, en aan de lovende kritieken te horen zijn we niet de enigen. Dus als je nog niet geweest bent: Gaat. Dat. Zien.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen en film kijken bij LantarenVenster

Foto ter illustratie ©Yourlittleblackbook.me

LantarenVenster is een topplek voor de zondagmiddag: eerst een filmpje pakken en vervolgens napraten onder het genot van een borrel. Wat dacht je van een borrelplank met salamiworstjes, mini-pita’s, gegratineerde geitenkaasdadels en gepofte paprikatapenade? Tip: LantarenVenster schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Naar een van de vele kerstmarkten

In ultieme kerstsferen raken doe je natuurlijk op een kerstmarkt. Kerstmuziek, glühwein of warme chocomel en struinen langs mooie spulletjes om je huis te versieren of cadeau te geven; wij gaan er goed op! En het fijne is: vanaf nu kun je iedere zondag wel ergens terecht. Bekijk hier het complete overzicht van kerstmarkten in Rotterdam.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.