Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Rotterdam

Aangeboden door FÏNLEY 29 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Rotterdam. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam
Foto: Facebook Schaatsbaan Rotterdam

Jaaa, hij is weer open, die prachtige regenboogkleurige schaatsbaan van ons! December is natuurlijk dé maand om de ijzers onder te binden. Of je nou de show steelt met je pirouettes, fanatiek een potje curling speelt of zomaar wat aanklungelt achter een stoel: gezellig is het sowieso, en romantisch ook!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij Reijngoud

finley artikel 3
©Yourlittleblackbook.me

Reijngoud weet hoe je een goede decembersfeer neerzet. Wat dacht je van dat überknusse terras vol kerstbomen en -lichtjes, mét heaters?! Tip: Reijngoud schenkt ook FÏNLEY: een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Tasty Tour langs de drie ‘foodwalhalla’s’

Tasty Tour Rotterdam
Foto: De Rotterdam Weekend Tours

In Rotterdam hebben we de luxe van maar liefst drie foodwalhalla’s. Tijdens de Tasty Tour op zondag 15 december bezoek je de Foodhallen, Fenix Food Factory én de Markthal. De tour wordt deels lopend en deels met de Watertaxi afgelegd, wat natuurlijk al een uitje op zich is. Een kaartje kost €42,50 – inclusief proeverijtjes – en koop je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.