Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Rotterdam

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij drie leuke dingen die je op de zondagen van januari kunt doen in Rotterdam. December was een maand vol gezelligheid, eten en misschien ook wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January, en vraag je je af hoe dat nu moet met die pubquiz of borrel die zondag gepland staat? Geloof ons: ook zonder alcohol kan dat hartstikke leuk zijn. Puur genieten doe je met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale: het ideale drankje om Dry January door te komen.

Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Jeu de boulen bij Mooie Boules

Mooie Boules

Bij Mooie Boules kun je je de hele zondag vermaken. Je kunt er niet alleen jeu de boulen, maar ook sjoelen, losgaan in het karaokehok of genieten van die intens lekkere borrelsnacks. Superleuk met vrienden én met familie. Ga vooral op ontdekkingstocht!

Brunchen bij By Jarmusch

FÏNLEY foto
Foto ter illustratie | ©Yourlittleblackbook.me

By Jarmusch in het Industriegebouw is THE place to be als je lekker uitgebreid wilt brunchen. Het interieur? Wij zouden zeggen: de meest stijlvolle American diner die je ooit hebt gezien. O, en ze hebben fantastische opties voor iedereen die aan Dry January doet. Wat dacht je van FÏNLEY Spritz of FÏNLEY Mojito? Niet-alcoholisch, en met een subtiel bittertje. Net als de FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Naar IJsvrij Festival

IJsvrij Park Festival

Knusser en romantischer dan IJsvrij Festival wordt het niet. Natuurlijk kun je er schaatsen, maar er valt véél meer te beleven. Proeven van de Zweedse menukaart, bijvoorbeeld. Maar ook silent disco, livemuziek en theatervoorstellingen, dus houd die agenda in de gaten!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.