Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Film kijken op de Wilhelminapier: de Pleinbioscoop gaat dit jaar toch door

Door Anne Klapmuts 4 augustus 2020

Na twee avonden proefdraaien kondigt de Pleinbioscoop aan dat ze dit jaar toch doorgaan. In samenwerking met LantarenVenster gaan ze negentien dagen lang films programmeren. Van 12 tot en met 30 augustus kun je op de Wilhelminapier, naast Hotel New York, genieten van de tofste films in de buitenlucht. Wees er snel bij: de kaartverkoop is maandag 3 augustus gestart!

De Pleinbioscoop is natuurlijk een vast onderdeel van de Rotterdamse zomer. Ieder jaar hebben we weer moeite met kiezen welke film we willen zien bij de openluchtbioscoop. Ook voor deze bijzondere editie staan er weer spraakmakende films uit het afgelopen filmjaar op het programma, onder andere Les Misérables, Paradise drifters, Adam en Little Joe. Het hele filmprogramma vind je hier. Tickets kosten dit jaar €11,00 en voor €3,00 extra steun je de Pleinbioscoop.

Lees verder onder het facebookbericht >

Andere editie

Vanwege de coronamaatregelen gaat het er bij de Pleinbioscoop een beetje anders aan toe deze zomer. De tickets zijn wat duurder dan je gewend bent, maar dat is omdat je een koptelefoon krijgt en je stoel al klaar staat. Op anderhalve meter afstand natuurlijk en het is niet mogelijk om deze stoelen bij elkaar te zetten. Eigen eten en drinken meenemen mag dit jaar niet, maar je kunt wel op het terrein zelf een drankje kopen. Deze bestel je vooraf online, tegelijk met je ticket. Alle huisregels zijn duidelijk uitgelegd op de website.

Lees ook:

Naked Tour Im Your Mirror_Kunsthal 2019_fotoFredErnst (65)

In je blootje naar een tentoonstelling: in de Kunsthal kun je binnenkort op Naked Tour

Zonder kleren in de Kunsthal: ja, je leest het goed. Tijdens de Naked Tour op zaterdag 26 september ...
Keilecafe

Film kijken met zonsondergang: Keilecafé komt met een buitenbioscoop

We krijgen er zo'n zomers gevoel van: buiten film kijken. De komende maanden kun je op woensdagavond...
container terras facebook

Geopend in juli: 11 nieuwe hotspots in Rotterdam

Het is bijna niet te doen: bijhouden welke nieuwe zaken er allemaal openen in Rotterdam. Ook deze ma...

Meer over

Doen

adv.