Eurovisie Songfestival: in Rotterdam is het de hele week feest!

Door Britte Kramer 14 mei 2019

Heb je niks met het Eurovisie Songfestival? Dan moet je de Regenboog even vermijden, deze week. De Regenboog staat namelijk compleet in het teken van de Europese liedjesparade. Zes dagen lang, van 14 t/m 19 mei, gaat het dak eraf en valt er van alles te beleven. Duncan Laurence aanmoedigen doe je hier!

Dinsdag is de aftrap: de eerste halve finale. Nog even zonder zenuwen, want onze Duncan staat donderdag pas op het podium. Alles is live te volgen op een extra groot scherm, uiteraard onder het genot van veel gezelligheid en borrels.

Woensdag karaokedag

Woensdag heeft Tel Aviv een rustdag, maar Rotterdam niet. Wie wil brengt die avond z’n zangkwaliteiten ten gehore tijdens het Eurovisie Songfestival Karaoke Feest.

Hup Duncan, hup

Donderdag moedigen we met z’n allen Duncan Laurence aan, tijdens de tweede halve finale (live, uiteraard) op groot scherm. Vlaggetjes worden geregeld, en de Regenboog is extra lang open – om te vieren dat we naar de finale gaan (duh).

Madonna galore

Vrijdag treedt Madonna op in Tel Aviv, en in Rotterdam doen we net alsof we erbij zijn. De dresscode is Madonna (met een prijs voor de beste outfit), de hits die je hoort zijn van Madonna, en diva der diva’s Zsa Zsa Gadoor vertegenwoordigt Madonna met een heuse show.

Pubquiz en finale

Zaterdag is het tijd voor De Finale! In de Regenboog is er voorafgaand aan dat spektakel een pubquiz, waar je kennis over het Eurovisie Songfestival nog even getest wordt. Vervolgens kijken we natuurlijk allemaal hoe Duncan Laurence z’n best doet om het songfestival volgend jaar naar Nederland te halen, onder het genot van een borreltje (of twee, of drie…) tegen de spanning. En yes, ook vanavond is de Regenboog extra lang open!

Bijkomen met borrelhappen

Dan dacht je dat het hierna ophoudt, maar nee. Zondag wordt hier nog nageproost en bijgekomen, met de nodige borrelhapjes en gezelligheid om je door je kater heen te slepen.

Op deze Facebookpagina zie je per dag de openingstijden.Meer over Bar de Regenboog ontdekken?

Bar de Regenboog

vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten16:00 - 01:00

Van oldenbarneveld straat 148A, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.