Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Donderdagavondtip: latinvibes en cocktails in de tuin bij BIRD

Door Britte Kramer 31 mei 2018

Hoera, het is weer heel even zomer! Maar echt héél even dan! We worden er een beetje kierewiet van, maar die helse buien die voorspeld waren lijken nu toch weer te zijn uitgesteld. Garden of BIRD heeft er vertrouwen in, en laat de geplande Salsa Meets Jazz-avond doorgaan. Mooi, want met al die onvoorspelbaarheid zeggen we: pakken wat je pakken kan!

Garden of BIRD
Garden of BIRD

Voor wie nog niet op de hoogte was: Garden of BIRD, de tuin van jazzpodium/restaurant BIRD – een van onze favorieten van de Hofbogen – is alweer een maandje open. Mocht je daar in de buurt gekwetter hebben gehoord, dan snap je nu hoe het zit. In de Garden of BIRD geniet je prinsheerlijk op ’t gras of in een loungtestoel van cocktails, bier, wijn, BIRD-bites, pizza’s; de hele rataplan. Je oren worden vermaakt door dj’s en je groene vingers mogen kruiden plukken om je cocktail op te spicen.

Dansen onder de zon

Ook worden er allerlei zomerse activiteiten georganiseerd, zoals de afgelopen weken dus Salsa Meets Jazz Open Air, waarvan de laatste editie vanavond – na een afgelaste vorige week – dus godzijdank door kan gaan! In simpel Nederlands betekent dat: hard dansen op latinmuziek, onder de zon en met een cocktail in je hand. Klinkt ons als salsa- en jazzmuziek in de oren! Salsa Meets Jazz begint vanavond om 20.00 uur en de entree is niks, nakkes, nada.

Silent disco

Mocht salsa niet helemaal je ding zijn, of ben je – net als wij – gewoon verknocht aan deze plek? Stay tuned, want er komt nog veel meer leuks aan de komende tijd, bij Garden of BIRD! Hoorden we daar ‘silent disco’…?


Meer over Garden of BIRD ontdekken?

Garden of BIRD restaurants en horeca

Raampoortstraat 24-28, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.