Dit zijn de leukste halloweenfeestjes in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 17 oktober 2018

Niet schrikken – Halloween komt er alweer bijna aan! En dat betekent dat je je griezeligste outfit uit de kast mag trekken en daarmee naar leuke Halloween-evenementen kunt. Waar in Rotterdam deze feestjes zijn? Dat zetten wij voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Halloween vieren én prijzen winnen

Hollywood Café De Kuip bestaat twee jaar en viert dat op vrijdag 19 oktober met een spetterend Halloweenfeest. Er staat niet alleen een te gekke prijs te wachten op degene met de beste outfit, maar er is ook een loterij, waarmee je onder mee een reis naar Disneyland Parijs, skydiven met een VR-bril op en tickets voor de sauna kunt winnen. In het artikel hieronder vind je alles wat je wilt weten.

Hollywood Café bar

Kom feesten in het Hollywood Café en win een reis naar Disneyland Parijs (of een andere prijs)

Woohoo! Aanstaande vrijdag viert Hollywood Café De Kuip z'n tweejarig bestaan, en dat zullen we wete...

Meer over Glowgolf & Hollywood Café De Kuip ontdekken?

Glowgolf & Hollywood Café De Kuip vrijetijd en uitgaan

Nu open10:30 - 01:30

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Mad Mick’s Asylum – Halloween party

Bij het Breakaway Café maken ze ieder jaar een spektakel van Halloween. Dit jaar is het thema ‘asylum’ – een psychiatrische instelling dus… Klinkt behoorlijk creepy! Maar wie durft en flink uitpakt wordt beloond, op 27 oktober: ook hier zijn er prijzen voor de beste kostuums. Volg het evenement via Facebook.


Meer over Mad Mick’s Breakaway Cafe ontdekken?

Mad Mick’s Breakaway Cafe vrijetijd en uitgaan

Nu open12:00 - 02:00

Karel Doormanstraat 1, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Halloween on Acid

In de Now & Wow weten ze hoe ze een memorabel feest moeten bouwen. Voor hun Halloween on Acid-feestje nodigden ze de inmiddels wereldberoemde Rotterdamse dj David Vunk en de dj’s van Modular uit. En we verwachten zomaar dat ze ons qua aankleding ook niet teleur zullen stellen, 27 oktober. Wil je op de hoogte blijven? Check de Facebookpagina.


Meer over Now&Wow Club ontdekken?

Now&Wow Club vrijetijd en uitgaan

Nu open23:00 - 06:00

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Bar Halloween: The Circus Edition

In Bar kun je jezelf op 27 oktober laten gaan in griezelige outfitjes in circusthema. Ze beloven een ‘freakshow galore’ dus eh, dat belooft wat. Hallo horrorclowns… Meer informatie over Bar Halloween: The Circus Edition vind je op de Facebookpagina.


Meer over BAR ontdekken?

BAR Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Schiekade 201, Rotterdam

Bekijk meer:Permanent gesloten

Halloween Party Rotterdam

In BIRD is – ook op 27 oktober – ruimte voor duizend mensen, verdeeld over drie ruimtes met verschillende muziekstijlen: urban/pop/classics, house/techhouse en latin/reggaeton/afro. Dit feest wordt georganiseerd voor internationale studenten, maar iedereen is welkom! Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over BIRD ontdekken?

BIRD restaurants en horeca

Nu open17:30 - 04:00

Raampoortstraat 26-28, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nachtlokaal x Halloween & Full moon party

Trek je Halloweenkostuum uit de kast op 26 oktober en leg een goede bodem voor een grimmige avond bij Nachtlokaal! Dans op enge beats van dj’s, drink uit drink-buckets en laat je (UV) schminken door schmink-hostesses. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Café ’t Fust ontdekken?

Café ’t Fust cafés

Nu open10:00 - 05:00

Stadhuisplein 21, Rotterdam

Bekijk meer:cafés

Glow in the Dark Halloween Special 2018

Oh la la… in de Maassilo ga je niet stil kunnen zitten op 27 oktober, want onder meer Benny Rodrigues staat achter de draaitafels. De Maassilo wordt voor één lange nacht omgetoverd tot haunted house. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Maassilo ontdekken?

Maassilo vrijetijd en uitgaan

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Crazy Sexy Cool ‘Halloween’ Festival

Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodooheksen en horrorclowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

The Rotterdam Purge

De film The Purge ken je misschien wel. Zo niet: meteen gaan kijken. In Annabel organiseert International I Am op 26 oktober The Rotterdam Purge. Geen zorgen, je mag niet echt purgen. Het wordt gewoon een gezellige, hysterische, internationale boel. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Annabel ontdekken?

Annabel vrijetijd en uitgaan

Schiestraat 20, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.