Dit zijn de 6 leukste evenementen dit weekend in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 19 oktober 2018

Zijn de weekendplannen al gesmeed? Dikke kans dat je toch nog even moet schuiven hier en daar, want er is weer zo ontiegelijk veel leuks te doen in Rotterdam de komende dagen! Wij kunnen geen keus maken.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Hollywood Café De Kuip is jarig

Hollywood Café bar

Vrijdag 19 oktober viert Hollywood Café De Kuip z’n tweejarig bestaan, en dat zullen we weten ook! Wat dacht je van een liveband die losgaat met jouw verzoeknummers en een loterij met prijzen als indoor skydiven en een reis naar Disneyland Parijs? Klinkt fijn toch voor de vrijdag? Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Glowgolf & Hollywood Café De Kuip ontdekken?

Glowgolf & Hollywood Café De Kuip vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten10:30 - 00:00

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Rotterdamse Mosselcruise

(Foto: Spido)

Geniet van Zeeuwse mosselen op het Rotterdamse water! Spido organiseert op zaterdag 20 oktober een bijzondere avondcruise die in het teken staat van het genieten van mosselen in een Rotterdams decor. Wat ons betreft de perfecte combinatie. Trek gekregen? Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Spido ontdekken?

Spido vrijetijd en uitgaan

Nu open09:00 - 17:00

Willemsplein 85, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Mega Vlooienmarkt RDM

Posted by DonEvents on Thursday, 31 May 2018

De vijfde Rotterdamse vlooienmarkt wordt zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober in de Onderzeebootloods georganiseerd. Er staan maar liefst 300 kramen waar particulieren hun tweedehands, antiek, vintage en curiosa spullen kunnen verkopen. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

Food weekend Alexandrium

Posted by Alexandrium Shopping Center on Thursday, 11 October 2018

Op zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober wordt Alexandrium Shopping Center omgetoverd in een Food Festival terrein! Loopt het water je in de mond als je denkt aan croquettas, Baker’s Dough en bubble waffles? Dan moet je hier een kijkje gaan nemen. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

Jazz op zondag

Posted by De Machinist on Thursday, 18 October 2018

Lekker op de vrije zondagmiddag naar de beste jazzoptredens luisteren. Met vrienden aan tafel en een goed flesje wijn erbij. Het ultieme zondagsgevoel! Zondag 21 oktober ben vanaf 15.00 uur welkom bij De Machinist. De entree is gratis. Meer informatie vind je op de Facebookpagina.


Meer over De Machinist ontdekken?

De Machinist restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 23:00

Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nationale verkiezing Miss Travestie Holland 2018

Posted by Monique van der Maas on Tuesday, 25 September 2018

De finale van de nationale verkiezing Miss Travestie Holland 2018 is het grootste Travestie Spektakel in Nederland. Wie wordt Miss Travestie Holland 2018? Jij kunt erbij zijn op zondag 28 oktober in Villa Thalia. Benieuwd? Meer info kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Villa Thalia ontdekken?

Villa Thalia restaurants en horeca

Kruiskade 31, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.