Deze 4 kerstmarkten in Rotterdam maken jouw december tot een feestje

Door Faayyaaz van Dijk 6 december 2018

Kramen vol comfort food, schattige kerstversiering en als je geluk hebt een levende kerststal. Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Rotterdam kun je in de wintermaanden aardig wat kerstmarkten bezoeken, allemaal met hun eigen karakter. We maakten een lijstje van onze favoriete Rotterdamse kerstmarkten in 2018.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Trompenburg Kerstmarkt

Posted by Trompenburg Tuinen & Arboretum on Friday, 19 October 2018

In het weekend van 14 tot 16 december 2018 organiseert Arboretum Trompenburg – die prachtige tuin in Kralingen – weer de jaarlijkse Kerstmarkt. Op de grotendeels overdekte Kerstmarkt in Trompenburg vind je handgemaakte kerstartikelen en kerstcadeaus, biologisch brood, Italiaanse olijfolie, Mediterrane worst en botanisch bier. Een heel weekend vol plezier. En: op vrijdag is het lichtjesavond! Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.


Meer over Arboretum Trompenburg ontdekken?

Arboretum Trompenburg parken

Nu open10:00 - 17:00

Honingerdijk 86, Rotterdam

Bekijk meer:parken

Kerstmarkt Delfshaven | Mathenesserweg

Posted by Mathenesserkwartier on Wednesday, 21 November 2018

Zaterdag 15 december van 13.00 uur tot 21:00 uur wordt de Kerstmarkt Delfshaven georganiseerd rond Maak – Rotterdam. Verwacht een kerstfestival met kraampjes, maar ook live-muziek, eten en verschillende kinderactiviteiten. Natuurlijk ontbreken ook de glühwein en oliebollen niet. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

Kerstmarkt Overschie

Posted by Museum Oud Overschie on Thursday, 13 September 2018

Op vrijdag 14 december is het weer tijd voor Kerstmarkt Overschie. De traditionele kerstmarkt en kaarsjesavond in de Overschiese Dorpsstraat vindt plaats op 14 december van 18.00 tot 21.00 uur. Ze verwachten dit jaar meer dan vijftig kramen waar je kunt eten, drinken en winkelen. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

Charloisse Winterfair

Posted by Van Es Events on Friday, 17 August 2018

Winterfair Charlois is een overdekte fair in winter- en kerstsfeer. Verwacht gezellige kramen en muziek, én de kerstman is aanwezig. Natuurlijk kun je er ook genieten van eten en drinken. Op zaterdag 8 december ben je welkom van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag 9 december van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina.

Zijn we nog leuke kerstmarkten in Rotterdam vergeten? Laat het ons dan weten!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.