Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De leukste uitjes dit weekend: houseparty, kerstboom voor het Stadhuis en nog veel meer

Door Luuk Barendrecht 6 december 2019

Yes het is weer vrijdag, dat betekent: weekend! Misschien ga je uitslapen of naar de markt. Een feestje bouwen of een gezellig plekje zoeken om koffie te drinken. Of… Misschien wel naar één van deze tips. Fijn weekend!  

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstboom voor het Stadhuis

Foto: ANP

De kerstboom wordt op zaterdag 7 december om 17.00 uur ontstoken door burgemeester Aboutaleb. Zoals elk jaar zorgen ze ervoor dat het een mini-feestje wordt.

De laatste R’damse Oogst XXL van 2019

Wees welkom! We staan vandaag weer met de weekmarkt op het prachtige Noordplein ❤️ Tussen 10 en 17 uur kun je bij ons terecht voor al je lokale boodschappen en een heerlijke bak koffie. Tot zo!

Posted by Rotterdamse Oogst on Saturday, 23 November 2019

Kom zaterdag 7 december van 10.00 uur tot 17.00 uur genieten op het Noordplein van de lekkerste en beste Rotterdamse wat Rotterdam te bieden heeft. Boeren en vakmensen binnen een straal van vijftig kilometer van Rotterdam verkopen hier lokale en ambachtelijke producten. Het is de laatste editie van dit jaar. Oh ja, de verhalen krijg je er gewoon gratis bij.

35 & Still Alive in Rotown

Rotown komt altijd met de meest creatieve en originele ideeën voor clubavonden. Deze zaterdag hebben ze een 35 & Still Alive party. Voor als je van dansen houdt maar niet van plan bent om pas om 24.00 uur te beginnen. 35 & Still Alive begint gewoon keurig netjes om 21.00 uur en gaan door tot 04.00 uur. Kaartjes? Die zijn nog beschikbaar.


Meer over Rotown ontdekken?

Rotown poppodia

Geopend11:00 - 04:00

Nieuwe Binnenweg 19, Rotterdam

Bekijk meer:poppodia

Dumbo X Tropical Thunder – Full moon party

Posted by Dumbo Restaurant on Wednesday, 27 November 2019

Overdag een restaurant maar ’s nachts gewoon een feesttent. Dumbo trekt alles uit de kast om iedereen in zomerse sferen te brengen tijdens de Tropical Thunder party. Dans jezelf weer helemaal warm met de lekkerste Dancehall, Afrobeat en Merengue tracks. Het is zaterdag 7 december van 22:00 uur tot 03.00 uur en het is gratis.


Meer over Dumbo ontdekken?

Dumbo restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Hoogstraat 44, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

House in Perron

Foto: Perron

House-sensatie Mall Grab draait vanavond in Perron, samen met Chaiba en Dennis Goor zullen ze de tent op zijn kop zetten. Kaartjes zijn bijna uitverkocht dus wees er snel bij!


Meer over Cultuurpodium Perron ontdekken?

Cultuurpodium Perron vrijetijd en uitgaan

Vandaag gesloten

Schiestraat 42, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.