Bezoekers zijn lyrisch over deze Escape Tour (in de open lucht!)

Aangeboden door Escape Tours 4 juni 2019

Stél dat er een activiteit is waarmee je met een groep vrienden, familie of collega’s op zoek gaat naar de geheime uitgang van je eigen stad. Oftewel: lachen, gieren, brullen terwijl je opdrachten uitvoert en aanwijzingen opvolgt in de open lucht. Dat wil je toch? Het kan nu met Escape Tours.

Het is super simpel: boek de Escape Tour online, ontvang alle instructies via de mail en de strijd kan direct beginnen. In één, twee of meer teams trek je door Rotterdam centrum. Wie het eerst de geheime uitgang vindt is de winnaar. Dit zei een speler erover: ”Erg leuke activiteit! Je kijkt op een andere manier naar de stad, ziet dingen die je anders nauwelijks opvallen. Heel leuk om te doen!”

Lees verder onder de foto >

Beeld (ter illustratie): Escape Tours

Spelen wanneer je wil

Het handige van de Escape Tour is dat je niet gebonden bent aan vaste tijden, maar het spel kunt spelen wanneer je wilt. Dat maakt het bijvoorbeeld ook heel leuk als werkuitje. Vergadering klaar? Hop, gelijk door het spel in! Het werkt heel makkelijk. Je betaalt het spel via iDeal, waarna je de instructies ontvangt per mail. In een groep van twee tot vijf personen ga je daarna binnen twee uur proberen de uitgang van de stad te vinden. De zoektocht begint op het Willemsplein, bij de Erasmusbrug. De kosten? €49,95 per team.

Gerrit

Het verhaal draait om Gerrit. Wie? Gaan we je vertellen. Op 5 september 1927 wordt Rotterdam opgeschrikt door een vreselijke moord op de Holland-Amerikalijn. Gerrit (beroemd en berucht in de onderwereld) zou de vermeende moordenaar zijn. Maar is dat wel zo? Lang verhaal kort: Gerrit moet zo snel mogelijk de stad uit om een, mogelijk onterechte, veroordeling te ontvluchten. Aan jou de taak om hem hierbij te assisteren.

Lees verder onder de foto >

Beeld (ter illustratie): Escape Tours

Bijzonder uitje

Een Escape Tour is niet alleen speuren naar aanwijzingen en raadsels oplossen, maar vooral op een leuke manier genieten van je eigen stad. Dat houdt in dat je, terwijl je met je team strijdt voor de overwinning, ook nog eens onwijs veel nieuwe dingen leert over Rotterdam! En na al dat speuren verdienen jullie natuurlijk een lekker biertje op het terras.

Kortingscode

Wij zouden indebuurt niet zijn als we je niet iets extra’s zouden geven. Boek jouw Escape Tour online met de kortingscode ‘ETindebuurt’ en ontvang 20% korting (geldig t/m 25 juni 2019)! Reserveren doe je simpelweg door te klikken op de oranje button hieronder. Veel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escape Tours. Meer over Escape Tours ontdekken?

adv.