Bij deze zaak in Rotterdam mét rooftopterrace waan je je even in New York

Door Faayyaaz van Dijk 18 mei 2019

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het fijne terras bijvoorbeeld. Of omdat de eigenaar er tijd heeft voor een gezellig praatje en nog van die niet-toeristische prijzen rekent. Maar laat het nou net onze taak zijn om ook dit soort plekken in Rotterdam júist met jullie delen!

The Suicide Club vinden wij zo’n mooie plek om te komen. In het weekend staat er soms een doorbitch bij de ingang om op een grappige manier te controleren of je wel voldoet aan de dresscode. Vinden wij grappig, maar moet wel je ding zijn. Je hangt je jas op en wandelt door naar een goederenlift, althans zo ziet de lift er uit. Als je boven aankomt stap je rechtstreeks de keuken in waar je wordt begroet door het keukenpersoneel. Daar moet je even langslopen om uiteindelijk in de ruimte terecht te komen waar ‘het’ allemaal gebeurt.

New York-vibes

Je kunt er eten, borrelen, dansen en flirten aan de imposante bar die midden in de ruimte staat. Het uitzicht vanuit de ramen is prachtig en in combinatie met de aankleding geeft dit je echte New York-vibes! Ze hebben ook een groot rooftopterrace waar je in de zomer lekker kunt hangen, dansen en genieten van het uitzicht. Absoluut een aanrader! Het is er niet supergoedkoop, maar een trip naar New York is sowieso duurder.

Lees ook:

Bij deze prachtige zaak bestel je elke zondag een sushirol voor maar 15 euro

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het f...

Kaching! Bij deze cocktailbar drink je elke vrijdag cocktails voor de helft van de prijs

Pssst insidertip! Vanaf deze zaak heb je het beste uitzicht over de Markthal

Psstt… Insidertip: een stadsterras in het centrum

Bij deze zaak eet je lekkere gehaktballen en de Aperol Spritz kost een schijntje


Meer over The Suicide Club ontdekken?

The Suicide Club Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Stationsplein 45, Rotterdam

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.