Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x rommelmarkten in Rotterdam (in de maand juli)

Door Faayyaaz van Dijk 12 juli 2019

Rommelmarkten… of je bent er dol op, of je blijft er liever heel ver vandaan. Voor de mensen die graag struinen en neuzen tussen allemaal leuke items hebben wij de rommelmarkten in juli op een rij gezet.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hoogvliet Rotterdam

Zaterdag 13 en zondag 14 juli kun je naar Hoogvliet Rotterdam voor een rommelmarkt. De rommelmarkt vindt plaats in Mercato aan de Wilhelm Tellplaats. Beide dagen ben je welkom van 10.00 tot en met 17.00 uur. Verwacht tot vijftig kramen. De rommelmarkt is overdekt (binnen) en de entree is gratis.

Braderie

Deze braderie – slash – rommelmarkt kan niet uit het lijstje ontbreken. Tuinvereniging zestienhoven organiseert hun jaarlijkse braderie op de Terletweg in Rotterdam. Op zaterdag 13 juli ben je welkom van 10.00 tot en met 16.00 uur. Verwacht een rommelmarkt, braderie, eten, muziek en een springkussen voor kinderen.

Rommelmarkt Lombardijen

Zaterdag 20 juli kun je naar rommelmarkt Lombardijen. Ze verkopen er van alles: serviesgoed, glaswerk, schoenen, tassen, sjaals, speelgoed, boeken, cd’s, dvd’s, decoraties, hebbedingetjes, gordijnen, vazen, klein huisraad, sieraden en nog veel meer. Van 09.00 tot en met 15.00 uur mag je langskomen aan de Catullusweg, op het Krajicek veld, naast Speeltuin Pascal.

Rommelmarkt Kreekhuizen

Aan het Kreekplein organiseren ze op zaterdag 20 juli ook een rommelmarkt. En speciaal voor kinderen is er ook een kinderrommelmarkt. Verder kun je er natuurlijk ook wat te drinken en te knabbelen halen: popcorn en suikerspin. Van 13.00 tot en met 17.00 uur kan je een kijkje gaan nemen.

Rommelmarkt Huis van de Wijk Grote Hagen

In Rotterdam zuid kun je op zaterdag 27 juli terecht voor een indoor-rommelmarkt. Ze verkopen er verschillende dingen voor fijne prijzen: kinderspeelgoed, cd’s, kleding, keukengerei. boeken, glaswerk en meer. Van 10.15 tot en met 15.00 uur ben je welkom aan de Grote Hagen 92.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.