Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijdens deze feestjes kun je wild dansen dit weekend in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 12 juli 2019

Ha! Het is weer weekend en wat hebben wij daar een zin in. Er is genoeg te doen is ons stadje, maar we hebben de leukste feestjes even op een rij zegt.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Cornelis Borrel

Vrijdag beginnen we met de Cornelis borrel. Vinden wij stiekem wel de leukste vrijdagmiddagborrel van de maand. Dit keer vieren ze hun 3-jarig bestaan, wauw! Wat vliegt de tijd voorbij.
Bobby Rock, Boris Smith, La Fuente, DJ Leon Benesty, Roga en Tom Jacks komen langs om er een groot feest van te maken. Vanaf 21.00 uur ben je welkom.


Meer over Cornelis Bar & Kitchen ontdekken?

Cornelis Bar & Kitchen restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 00:00

Stadhuisplein 3, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Weelde

Heb je zaterdag 13 juli geen zin om het te laat te maken, maar wil je wel gaan dansen? Nou, dan kun je gewoon naar Weelde. Beau Zwart komt langs en mag jij eens raden hoeveel de entree kost… Niks inderdaad. 12 uur lang ben je welkom om te genieten. Het feest begint om 14.00 uur.

Silent Disco Festival

Dit is pas leuk! Zaterdag 13 julli is het weer tijd voor de volgende editie van het Silent Disco Festival. De ANNABARGARTEN verandert weer in een kolkende massa van flikkerende koptelefoons. Van 20.00 tot en met 01.00 uur kun je weer hysterisch meezingen en lekker meeswingen. De entree is gratis, maar de huur van een koptelefoon is €5,- + €10,- borg. Je kunt alleen pinnen.

Toffler

Toffler heeft er ook weer zin in dit weekend en daarom hebben ze Karim Soliman uitgenodigd. Het feest start om 23.00 en om 06.00 uur moet je toch echt naar huis. Kaartje aan de deur kost je €10,-. Oh! En waarschijnlijk neemt Karim nog wat vrienden mee achter de draaitafels.


Meer over Toffler ontdekken?

Toffler vrijetijd en uitgaan

Vandaag gesloten

Weena-Zuid 33, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Betty Ford Clinic

Het is weer tijd voor het leukste feest van vroeger: Betty Ford Clinic: Meet Baby Betty! De vorige en eerste editie in nieuw jasje was geweldig, hysterisch en druk. Het voelde weer als vanouds. Op zondag 14 juli ben je welkom in Reverse. Van 20.00 tot 02.00 uur kan je los.


Meer over Reverse Club Rotterdam ontdekken?

Reverse Club Rotterdam

Geopend09:00 - 18:00

Schiestraat 40, Rotterdam

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.