Deze mooie jongen is geen zacht eitje maar een kat met een bite

Door Stichting Zwerfkatten Rijnmond 18 maart 2019

Elke maandag zetten we diertjes van Stichting Zwerfkatten Rijnmond in de spotlights. Er komen namelijk wekelijks nieuwe poezen en katers binnen bij de stichting, en samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Tofu in de schijnwerpers!

“Tofu is geen zacht eitje, maar meer een kat met een bite”, volgens de stichting. “Momenteel zelfs iets te letterlijk, want uit enthousiasme kan deze prachtige kater van 10 maanden zachtjes gaan bijten. Dat is goed af te leren, maar hierom zoeken we mensen die consequent gedragsregels volgen.”

Zwerfkatten Rijnmond: “Zie het als koken… als je weet hoe je een ingrediënt moet bewerken om het tot z’n recht kan laten komen, dan krijg je een heerlijk gerecht: geen zompige massa maar met een lekker knappertje. Hiermee hebben we het enige minpuntje besproken, want verder is het een fijne vent: ontzettend lief en hij heeft ook nog eens de looks met z’n fiere staart, olijke oogjes en zijn half-langharige vacht. Geef Tofu gewoon veel aandacht en afleiding, dan gaat het met deze mooie jongen helemaal goed komen!”

Voor meer info: check deze pagina op de site van Stichting Zwerfkatten Rijnmond.


Meer over Stichting Zwerfkatten Rijnmond ontdekken?

Stichting Zwerfkatten Rijnmond dierenverzorging

Vandaag gesloten

Anthonetta Kuijlstraat 81, Rotterdam

Bekijk meer:dierenverzorging

Meer over

Dieren

adv.