Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rock ’n Roll-poes Janis is nog niet toe aan een rustige vensterbank

Door Wouter Vocke 25 juni 2019

Elke week zetten we een dier van Stichting Zwerfkatten Rijnmond in de spotlights. Er komen wekelijks nieuwe poezen en katers binnen bij de stichting, in de zomermaanden nóg meer. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week: de pittige Janis!

Stichting Zwerfkatten Rijnmond vertelt over de naamkeuze: “Adoptiekat Janis is een echte Joplin: vrijheid, blijheid… Een sixties-Queen van nu! Deze mooie dame laat zich de kaas niet van het brood eten en weet precies wat ze wil. Maar de echte wilde haren heeft ze intussen van zich afgeschud en achter haar pittige verschijning schuilt een hele lieve meid, op zoek naar dat ene plekje in iemands hart.”

Het is wel een pittige tante: “Janis is nog even niet toe aan een gezapig bestaan, dus Rock-‘n-Roll is het antwoord. Met een snufje Peace, Love and Happiness… De blues-train staat klaar voor vertrek. Of stapt Janis allicht in haar Mercedes-Benz? Oh Lord… Wij voorspellen een Summer of Love!” Meer weten over Janis en alle andere poezen en katers? Neem dan een kijkje op de website.

Stichting Zwerfkatten Rijnmond


Meer over Stichting Zwerfkatten Rijnmond ontdekken?

Stichting Zwerfkatten Rijnmond dierenverzorging

Gesloten09:00 - 17:00

Anthonetta Kuijlstraat 81, Rotterdam

Bekijk meer:dierenverzorging
Kittens

Ach gut! Doos met kittens gevonden naast een vuilcontainer

Een bewoonster in Charlois keek raar op, toen ze haar vuilniszakken 's avonds laat weg wilde gooien....

Meer over

Dieren Nieuws

adv.