Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Dierenkliniek Rotterdam heeft nu een vestiging middenin het centrum

Goed nieuws voor alle huisdiereigenaren in – of in de buurt van – Rotterdam Centrum: Dierenkliniek Rotterdam heeft een zesde vestiging geopend, aan de Westersingel 7a. Een unieke locatie voor een dierenkliniek, en dus gingen wij alvast kijken.

Het eerste dat opvalt tijdens de rondleiding die we krijgen, is dat de zaak zo ruim, open en transparant is. Dat verwacht je niet per se, zo middenin het centrum! Dierenartsassistente Henriëtte vertelt ook dat ze het vaak te horen krijgen van mensen; dat ze verrast zijn dat alles zo ruim is opgezet.

Bijna alles mogelijk

Tijdens de rondleiding ontdekken we ook dat hier bijna alles mogelijk is. Echo’s, röntgenfoto’s, bloedonderzoek, operaties… het kan allemaal in de kliniek zelf worden uitgevoerd. Volgens Henriëtte komt het amper voor dat een dier doorgestuurd hoeft te worden. Wel zo fijn! De apparatuur die hier gebruikt wordt is trouwens ook top of the bill – veelal hetzelfde als wat je in een ziekenhuis voor mensen ziet. Je kunt er dus van uitgaan dat jouw geliefde huisdier hier in goede handen is.

Makkelijk bereikbaar

De nieuwe vestiging is niet alleen een uitkomst voor mensen die in het centrum wonen; ook voor mensen uit Delfshaven, Schiedam en Overschie is de kliniek makkelijk bereikbaar. Station Rotterdam Centraal is op vijf minuten loopafstand, de tram stopt voor de deur en de uitgang van de parkeergarage is ook vlakbij. Volgens adjunct-directeur Ted is er bovendien ook bijna altijd wel een parkeerplekje vrij voor de deur.

Feestelijke open inloopdag

De praktijk is al eventjes open – sinds 1 juli dit jaar, om precies te zijn – maar op zaterdag 12 oktober wordt dat nog even feestelijk gevierd. Tijdens deze open inloopdag, van 10.00 tot 16.00 uur, kun je de praktijk met eigen ogen komen bewonderen. Natuurlijk mag je huisdier mee! En vergeet je kind en zijn of haar knuffel niet; die kunnen namelijk leren hoe ze een verbandje moeten aanleggen. Altijd handig, toch? Ook kun je bloeduitstrijkjes bekijken onder de microscoop, leren hoe je het beste de tanden van je huisdier poetst en nog meer beleven tijdens deze leuke, leerzame dag.

Bekijk hier de openingstijden en contactgegevens van Dierenkliniek Rotterdam, locatie Centrum.

Lees ook:

Dierenkliniek Rotterdam

Bij deze high-end dierenkliniek is jouw huisdier in vertrouwde handen

Dierenkliniek Rotterdam is met vijf vestigingen goed verspreid over de stad. De locatie in Ommoord H...


Meer over Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Ommoord Hillegersberg ontdekken?

Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Ommoord Hillegersberg

dierenartsen

Geopend09:00 - 22:00

Ommoordseweg 25, Rotterdam

Bekijk meer:dierenartsen

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.