Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk nieuws voor baasjes! Er komt een Halloween-optocht voor honden

Door Wouter Vocke 21 oktober 2019

Dogparade 010 organiseert regelmatig leuke dingen voor honden en hun baasjes. Lekker met je hond naar de bios of naar het theater bijvoorbeeld, of naar het zwembad! Op zaterdag 2 november komen ze weer met iets leuks: de Dogparade 010 Halloween edition!

En het is nog midden in de stad ook: verzamelen kan vanaf 12.30 uur bij Kruisplein. Om 13.00 uur vertrekt de stoet via de Westersingel en het bruggetje naar de Mauritsweg, de Aart van Nesstraat en dan door naar het Schouwburgplein. Eindpunt is de Doelen Studio (Schouwburgplein 50) die voor één dag dog friendly is gemaakt. Daar vindt dan de verkiezing plaats van de hond(en) met de leukste Halloween-outfit en er is ook nog een prijs voor de publiekslieveling.

Hond
Foto: ANP

Photoshoot

Als dat nog niet genoeg is: er is ook nog eens een photoshoot voor honden en baasjes. Fotograaf Vera Cornel en een stylingteam zorgen ervoor dat je er goed op komt te staan met je hond. Trek Fikkie (en jezelf) dus een leuk pakkie aan en kom zaterdag naar de stad! Tickets voor de doelen kosten €3,- en de opbrengst hiervan gaat naar de Dierenambulance. Voor meer info kun je ook altijd terecht op de Facebookpagina van Dogparade010.

Lees ook:

Mieke van der Linden

Mieke organiseert hilarische feestjes voor Rotterdamse honden

Ze komt uit een Crooswijks nest en had een eigenwijze moeder die vond dat ook meisjes moesten leren ...

‘Honden komen hier om te spelen en te zwemmen, niet om te poepen’

Dit is het verhaal achter Fikkie, het hondje op de Oude Binnenweg

Abseilen vanaf de Hef! Deze politiehond doet dat gewoon

Lekker je hond uitlaten in Rotterdam? Dit moet je weten

MAG DAT: autorijden met een hond los naast je in de auto?

adv.