De stemmen zijn geteld… Dit is de Rotterdamse Frekkel!

Door Wouter Vocke 20 januari 2019

Stop de persen! De afgelopen weken waren we op zoek naar de Rotterdamse Frekkel, en nu is het moment dan eindelijk daar. We hebben een winnaar!

De foto’s met huisdieren stroomden binnen na onze oproep. De 16 leukste, grappigste en eh… lelijkste (want daar ging het tenslotte om) lieverds hebben we op een rijtje gezet waarna jullie konden stemmen. Daar gaven jullie massaal gehoor aan: bijna 800 stemmen werden er door jullie uitgebracht! En er is een duidelijke winnaar. We tellen af vanaf nummer vijf:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Chevy

Op de vijfde plaats vinden we deze leukerd terug!

Bella-Sofia

Deze mooie dame staat op plek 4. 10 procent van de stemmen koos voor deze grappige hond!

Chick 010

Op de derde plaats vinden we Chick 010 terug – die eigenlijk al een beetje een bekende Rotterdammer is met haar eigen Instagramaccount! Deze leukerd kreeg 11 procent van de stemmen.

Sira

Op plekkie twee staat Sira. Met maar liefst 25 procent van de stemmen is zij wat ons betreft een goede runner up! Haar baasje Louisa: “Ze is schattig van lelijkheid en heel eigenwijs”

And the winner is… *drumroll*

FAYE!

Rotterdamse Frekkel

Met maar liefst 30 procent van alle uitgebrachte stemmen gaat de titel Rotterdamse Frekkel naar het Spaanse asielhondje Faye. Haar baasje Laura: “Wij vinden haar een echte Frekkel om dat ze op haar eigen manier mooi is en heel erg grappig. Ze doet altijd haar best en is erg lief!” Gefeliciteerd!!!

Binnenkort zien jullie deze mooierd terug op indebuurt Rotterdam!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.