Bij deze high-end dierenkliniek is jouw huisdier in vertrouwde handen

Dierenkliniek Rotterdam is met vijf vestigingen goed verspreid over de stad. De locatie in Ommoord Hillegersberg is zelfs zeven dagen per week geopend. Wij namen een kijkje bij deze kliniek, en waren onder de indruk van wat we daar zagen.

Dat ze bij Dierenkliniek Rotterdam heel betrokken zijn bij elk huisdier merk je zodra je binnenstapt. Van arts tot assistente, iedereen voert z’n werk uit met veel passie, professionaliteit en toewijding. De kliniek beschikt over een uitgebreid laboratorium en de meest moderne röntgen-, echo- en operatiefaciliteiten. Ook staat er een CT-scanner waarmee aandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord.

Persoonlijke aanpak

Zo’n beetje elk specialisme is vertegenwoordigd: laparoscopie, oogheelkunde, orthopedie, echografie, maar ook acupunctuur, om maar eens wat te noemen. De dierenartsen bepalen samen met de eigenaar de beste behandeling. De persoonlijke aanpak bij Dierenkliniek Rotterdam is kenmerkend, en dat zie je ook terug in hun slogan: betere zorg voor je beste vriend.

Lees verder onder de foto >

Dierenkliniek Rotterdam Kitty

Kitten Kitty

Het is niet voor niks dat de Dierenbescherming Dierenkliniek Rotterdam goed weet te vinden. Zo zorgde de kliniek er onder andere voor dat kitten Kitty, die vastgebonden was aan een hek, weer helemaal opknapte. Geen wonder dat ze regelmatig dankbare kaartjes, taartjes, foto’s en gedichten ontvangen!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Ommoord Hillegersberg. Meer over Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Ommoord Hillegersberg ontdekken?

Dierenkliniek Rotterdam | Locatie Ommoord Hillegersberg

dierenartsen

Nu gesloten09:00 - 22:00

Ommoordseweg 25, Rotterdam

Bekijk meer:dierenartsen

adv.