Vacatures: wil jij parttime bellen voor Porsche?

Door Faayyaaz van Dijk 15 april 2018
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Klantenservice medewerker Porsche

(Foto Porsche)

Zitten service en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Ben jij gepassioneerd gebruiker van Social Media en heb je affiniteit met de automotive branche? Dan is deze functie precies wat jij zoekt! Porsche is namelijk de zoektocht gestart naar een klantenservice medewerker. Meer informatie over de vacature kan je hier vinden.

Medewerker bediening

(Foto Opporto)

Ben jij enthousiast met een gezonde dosis humor, flexibiliteit, collegialiteit en heb jij passie voor eten? Dan is Opporto op zoek naar jou! Ze namelijk de zoektocht gestart naar een medewerker bediening. De vacature kan je je hier vinden.

Weekend Kok La Ruche

(Foto La Ruche)

Ben jij een top kok? Good for you! De Bijenkorf is voor restaurant La Ruche namelijk de zoektocht gestart naar een weekend kok! De vacature kan je hier vinden.

Boutique Support Medewerker

(Foto Nespresso)

Laat de geur van versgemalen koffiebonen je al doen watertanden en is George Clooney jouw grote Nespresso idool? Nespresso is per direct op zoek naar Boutique Support Medewerkers. Lijkt het jou leuk om voor Nespresso te werken en ben je minimaal 16-24 uur per week beschikbaar? Perfect! De vacature kan je hier vinden.

 

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken