Vacatures: werk jij binnenkort in Blijdorp of bij Ben & Jerry’s?

Door Britte Kramer 13 mei 2018

Iedere week speurt indebuurt alle bedrijven af, op zoek naar de leukste vacatures. Wat dacht je van werken in Blijdorp? Of in de Scoop Shop van Ben & Jerry’s, die deze zomer opent? Misschien word je wel schoonmaker in Museum Boijmans van Beuningen, of ga je liever in de bediening bij SUE? Swipe snel door de fijnste vacatures van deze week!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker Bediening bij SUE

Vacature SUE
Foto: Facebook SUE

SUE staat bekend om al dat lekkers dat zoet is, maar zónder suiker, zonder gluten en ook nog eens vegan. In de nieuwe zaak komt er extra aandacht voor ontbijt- en lunchgerechten. Zie jij jezelf deze zomer wel over het zonnige terras van SUE lopen, om gasten blij te maken met al die niet-zo-guilty-pleasures? Bekijk dan als de wiedeweerga deze vacature!

SUE restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:30

Karel Doormanstraat 372-374, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Medewerker Bediening Terraszaal in Blijdorp

Blijdorp Terraszaal
Foto: Blijdorp

Ben jij dierenliefhebber, horecafan en niet al te klunzig? Én op zoek naar een bijbaan? Staakt het zoeken dan maar, want volgens ons hebben we hier je droomvacature: bedienen in de vernieuwde Terraszaal van Blijdorp. Hoe cool is je werkomgeving dan?! Lees hier meteen hoe je solliciteert.

Diergaarde Blijdorp vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten09:00 - 17:00

Blijdorplaan 8, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Medewerker Schoonmaak bij Museum Boijmans van Beuningen

Boijmans bezienswaardigheid rotterdam

Niet lullen maar poetsen! Als jij niet vies bent van een Rotterdams partijtje mouwen opstropen, en ook nog een beetje cultureel bent aangelegd, dan móet je natuurlijk aan de slag als Medewerker Schoonmaak bij Museum Boijmans van Beuningen. Hier lees je alles over deze vacature.

Museum Boijmans-Van Beuningen musea

Nu gesloten11:00 - 17:00

Museumpark 18, Rotterdam

Bekijk meer:musea

Scooper (IJsschepper) in de Ben & Jerry’s Scoop Shop

Ben & Jerry's Rotterdam
Foto: Ben & Jerry’s

Heb je het al gehoord? Rotterdam krijgt deze zomer een heuse Ben & Jerry’s Scoop Shop. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle feiten, maar je kunt nu alvast solliciteren op een baan hier. We gokken dat een beetje zelfdiscipline geen kwaad kan in zo’n werkomgeving. Ben jij sterk genoeg om de hele dag verleidingen als Cookie Dough en Chunky Monkey te weerstaan? Solliciteer dan NU op deze baan!

Ben & Jerry’s Scoop Shop ijssalons

Witte de Withstraat 39 A, Rotterdam

Bekijk meer:ijssalons
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.