Ideaal! 5 x deze supervoordelige werkruimtes in Rotterdam

Aangeboden door Ad Hoc

Beeld: Ad Hoc

Op zoek naar een voordelige werkruimte? Wist je dat het ook mogelijk is om op basis van antikraak een werkruimte te gebruiken? Ad Hoc biedt namelijk tijdelijke en voordelige werkruimtes aan ondernemers en kunstenaars in Rotterdam en omgeving. Iets voor jou?

Ad Hoc is in de jaren negentig ontstaan om leegstaand vastgoed te beschermen tegen kraak en vandalisme. Naast woningen beheert Ad Hoc ook veel bedrijfspanden die uitstekend geschikt zijn voor (startende) ondernemers en kunstenaars. Perfect voor degenen die hun huiskamer ontgroeid zijn, de volgende stap willen zetten, maar niet de hoofdprijs voor een werkruimte willen of kunnen betalen.

Bruikleenovereenkomst

Veel startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis, maar lopen tegen beperkingen aan als ruimtegebrek of het door elkaar lopen van werk en privé. Toch is voor veel ondernemers de stap naar het huren of kopen van werkruimte net te groot. Een tijdelijke werkruimte die representatief is, biedt dan de juiste oplossing. Daarom biedt Ad Hoc tijdelijke werkruimtes aan op basis van een bruikleenovereenkomst (al vanaf € 150,- per maand). Zo hoef je niet langer continu thuis te werken, maar zit je ook niet vast aan een duur en langdurig huurcontract.

Een win-win situatie

De bruikleenovereenkomst geeft startups en beginnend kunstenaars niet alleen een enorme mogelijkheid. De anders leegstaande panden worden op deze manier ook nog eens beschermd tegen kraak en vandalisme. Kortom: een win-win situatie waar veel positiefs uit voortkomt. Veel ondernemers die begonnen zijn met een ruimte via Ad Hoc stromen uiteindelijk door naar reguliere huur. Op deze manier biedt Ad Hoc al jaren een springplank voor allerlei ondernemingen (denk aan: fotografen, architecten, beeldend kunstenaars, grafisch vormgevers, startups, ICT’ers en coaches).

Van kantoorvilla’s tot schoolgebouwen

Ad Hoc beheert heel wat bijzondere panden. Van monumentale kantoorvilla’s, kerken en watertorens tot schoolgebouwen en bedrijfshallen. Zo kun je met jouw onderneming zomaar op een unieke plek terecht komen voor een voordelige prijs.

Daarnaast zijn er ook Ad Hoc business centers. Bij een business center draait het om beleving en verbinding. Lege vloeren of zelfs hele gebouwen worden getransformeerd naar een dynamische werkplek voor zzp’ers en kleine bedrijven. Naast werkplekken met ergonomische bureaus, comfortabele stoelen en snel internet is er een knusse koffiecorner met goede koffie en een hippe social zone.

De voordelen van een werkruimte via Ad Hoc op een rijtje:

 • Unieke ruimtes passend bij jouw werkzaamheden en fase;
 • Vanaf € 150,- per maand inclusief nutsvoorzieningen;
 • 28 dagen opzegtermijn;
 • Overal in Nederland;
 • Flexibel.

Je komt in aanmerking voor een werkruimte als je:

 • Ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel;
 • In het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs;
 • Tenminste 18 jaar oud bent;
 • Een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt;
 • Representatief, verantwoordelijk, flexibel en mobiel bent.

Hoelang je ergens kunt blijven, is lastig in te schatten. Het team van Ad Hoc doet haar best om je zo snel mogelijk in te lichten wanneer je het pand moet verlaten, uiterlijk 28 dagen van tevoren. Ook doet Ad Hoc altijd haar best om een passend alternatief voor je te vinden.

5 x voordelige en unieke werkruimtes in Rotterdam en omgeving

Enthousiast geworden over een werkruimte fixen via Ad Hoc? Goed nieuws! In Rotterdam en omgeving zijn er aardig wat interessante opties beschikbaar. Ad Hoc licht de top 5 graag voor jou uit. Heb je interesse in een van de onderstaande ruimtes? Twijfel dan niet en neem contact op met Ad Hoc via de link onderaan de pagina. Voor nu: swipen maar!

1. Business Center Zuidplein – Rotterdam

In het Business Center Rotterdam Zuidplein hebben wij werkplekken en kantoorruimtes beschikbaar. Op de begane grond van het complex zijn circa acht vaste werkplekken gecreëerd en zijn er negen zogeheten ‘dedicated offices‘. Deze offices zijn ingedeeld in twee categorieën: gemeubileerd of ‘bring your own’. De kantoren zijn tussen de 10 en 14 m² groot en geschikt voor twee tot drie werkplekken.

De werkplekken zijn voorzien van snel internet, inclusief koffie thee en water en schoonmaak van de algemene ruimtes en sanitaire voorzieningen. Ook is er een koffiecorner met enkele zitjes en een lounge gedeelte voor informele overleggen of relax momenten.

Op twee minuten loopafstand ligt het metrostation Zuidplein en op 10 minuten lopen ligt Rotterdam Ahoy. Betaald parkeren is mogelijk op de parkeerplaats direct gelegen voor het complex en er is een inpandige fietsenstalling.

De werkplekken zijn beschikbaar vanaf € 250,- per maand en de kantoorruimtes vanaf € 300,- per maand inclusief nutsvoorzieningen en internet.

Meer weten over deze werkruimte en jouw interesse doorgeven? Klik hier.

2. Westersingel – Rotterdam

In het centrum van Rotterdam is nu een werkruimte in een prachtige monumentale kantoorvilla beschikbaar. Deze ruimte is ongeveer 20 m² groot en is geschikt voor ondernemers met bureau gerelateerde werkzaamheden.

Het pand ligt in een mooi stukje Rotterdam, op loopafstand van het Museumpark, de Witte de Withstraat en een tramhalte. Het centraal station ligt op 15 minuten lopen. Maandvergoeding vanaf € 275,- per maand, inclusief nutsvoorzieningen.

Meer weten over deze werkruimte en jouw interesse doorgeven? Klik hier.

3. Kruisplein – Rotterdam

Op een A-locatie in Rotterdam zijn er per direct representatieve werkruimtes beschikbaar! Alle ruimtes bevinden zich op de eerste verdieping en zijn te bereiken met de trap. Voor dit pand is Ad Hoc op zoek naar ondernemers met schone werkzaamheden zoals kantoor, fotografie of coaching.

De ruimtes variëren in oppervlakte tussen de 20 en 56 m². De nette sanitair- en keukenvoorzieningen deel je met elkaar. Het pand ligt op loopafstand van Rotterdam centraal. Betaald parkeren kan voor de deur, ook is het mogelijk om in de parkeergarage een abonnement af te sluiten. Je hebt al een werkplek vanaf € 275,- per maand, inclusief nutsvoorzieningen en glasvezel internet.

Meer weten over deze werkruimte en jouw interesse doorgeven? klik hier.

4. Raadhuislaan – Spijkenisse

Ad Hoc biedt in een net voormalig kantoorgebouw in het centrum Spijkenisse mooie kantoorruimtes. Deze ruimtes variëren tussen de 15 en 75 m², zijn van alle gemakken voorzien en verkeren in zeer nette staat.

Het pand is centraal gelegen in Spijkenisse en is goed te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. Voor deze werkruimtes zoekt Ad Hoc ondernemers die kantoorgerichte werkzaamheden uitvoeren.

Maandelijkse vergoeding vanaf € 150,- inclusief nutsvoorzieningen.

Meer weten over deze werkruimte en jouw interesse doorgeven? Klik hier.

5. Vlierbaan – Capelle a/d IJssel

Op zoek naar een nette werkruimte? In Capelle a/d IJssel zijn er meerdere ruimtes beschikbaar in een fantastisch kantoorpand. Deze ruime en nette werkruimtes met een strakke uitstraling variëren in grootte: van 30 tot 60 m². De ruimtes zijn geschikt voor ondernemers met schone kantoorwerkzaamheden.

Het pand ligt op een bedrijventerrein en is goed bereikbaar met de auto. Bovendien is er parkeergelegenheid voor de deur.

Maandvergoeding vanaf € 200,- inclusief nutsvoorzieningen.

Meer weten over deze werkruimte en jouw interesse doorgeven? Klik hier.

Ad Hoc

4,0
(110)

Eendrachtsweg 35B, 3012 LC Rotterdam

Nu gesloten

Meer informatie

Ad Hoc

4,0
(110)

Eendrachtsweg 35B, 3012 LC Rotterdam

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “Wow! Dit bedrijf in Rotterdam behoort tot de beste werkgevers van 2023”

Wow! Dit bedrijf in Rotterdam behoort tot de beste werkgevers van 2023

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht

Ga naar “Vacature! indebuurt zoekt een tekstverwerker/eindredacteur”

Vacature! indebuurt zoekt een tekstverwerker/eindredacteur

Ga naar “Werk! indebuurt zoekt een online redacteur voor verschillende steden”

Werk! indebuurt zoekt een online redacteur voor verschillende steden

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Edet toiletpapier van € 7,49 voor € 3,99”

Edet toiletpapier van € 7,49 voor € 3,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Velvet huispak voor € 9,95”

Velvet huispak voor € 9,95

 • Action
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Nescafé Dolce Gusto of Starbucks koffiecups van € 5,69 voor € 3,39”

Nescafé Dolce Gusto of Starbucks koffiecups van € 5,69 voor € 3,39

 • Dirk
 • Geldig t/m 31 januari 2023

Vacatures

Ga naar “Gezocht! Dieselmonteur!”

Gezocht! Dieselmonteur!

 • Maritiem Elektro Zeeland
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Klantenservice Medewerker Rijksoverheid”

Klantenservice Medewerker Rijksoverheid

 • Olympia
 • Fulltime
Ga naar “Financieel medewerker”

Financieel medewerker

 • Page Personnel
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Leerkracht middenbouw Rotterdam”

Leerkracht middenbouw Rotterdam

 • DIT IS WIJS
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Assistent Accountant”

Assistent Accountant

 • WR.nl Solliciteren
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Koningsdag 2023 in Rotterdam”

Koningsdag 2023 in Rotterdam

 • 27 april 2023
Ga naar “NN Marathon Rotterdam 2023”

NN Marathon Rotterdam 2023

 • Van 15 apr t/m 16 apr
NN Marathon RotterdamNN Marathon Rotterdam
Ga naar “IFFR 2023”

IFFR 2023

 • T/m 5 feb
IFFR 2023
Ga naar “BLUE festival”

BLUE festival

 • Van 3 feb t/m 4 feb
CuliNESSE-2019 Evert Buitendijk Fotografie
Ga naar “Holi festival Rotterdam”

Holi festival Rotterdam

 • 11 maart 2023
holi rotterdamholi rotterdam