Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Charlotte organiseert ‘schoolreisjes’ voor volwassenen

Aangeboden door Rondje Rotterdam 8 juli 2019

Charlotte Diepenhorst is eventmanager bij Rondje Rotterdam. In feite komt ’t erop neer dat ze ‘schoolreisjes’ voor volwassenen organiseert. Hoe leuk dat is (‘de leukste baan van Rotterdam en omstreken’) lees je in deze column van haar.

Een klein beetje spannend is het wel, zo’n schoolreisje. Niet precies wetende wat de dag brengt, behalve een hoop gezelligheid. We verstoppen ons nog net niet onder de stoel bij terugkomst, maar de energie en opgetogenheid en het enthousiasme van de deelnemers doet niet veel onder voor het gevoel van een schoolreisje van toen… Een Rondje Rotterdam is een soort schoolreisje voor volwassenen.

Ik heb dan ook de leukste baan van Rotterdam en omstreken, als het gaat om het organiseren van dit uitje voor groepen. Iedereen is enthousiast en wil er een geweldig(e) dag of weekend van maken. En er is altijd iets te vieren. Of het nu gaat om een jaarlijks uitje van een personeelsvereniging, een jubileum van een bedrijf of huwelijk, een verjaardag of een dag met relaties. Samen met de klant, onze diverse horecapartners, onze artiesten en mijn collega’s, maak ik een Rondje Rotterdam volledig op maat.

Nieuwe Rondjes

Rondje Rotterdam is altijd in ontwikkeling. Door de diverse klantvragen komen we steeds op nieuwe ideeën, raken we met nieuwe (horeca)partners in gesprek, ontstaan er nieuwe concepten, contracteren we nieuwe entertainers en ontstaan de leukste evenementen.

Trossen los

Naast onze Rondjes Rotterdam met de bus, gooien we inmiddels ook met grote regelmaat de trossen los om vanaf het water de stad te verkennen en hebben we schepen voor verschillende groepsgroottes. Daarnaast zijn ook varianten waarbij we kleinere groepen te voet, met de Watertaxi of zelfs met openbaar vervoer meenemen, kriskras door de stad. En samen met ons zusje Muac Productions organiseren we de leukste (Rotterdamse) feesten en optredens. Niets is te gek.

Rotterdamse smaken proeven

Samen met onze opdrachtgever stellen we de route voor het Rondje PROEF Rotterdam samen, waarbij men een voor-, hoofd-, en nagerecht op verschillende locaties nuttigt. Voor ieder wat wils en op ieder budget af te stemmen. En iedere horecapartner heeft zo zijn eigen charme, een écht Rotterdams karakter en een bijzondere locatie. Naast bijvoorbeeld het ss Rotterdam, waar wij ook kantoor houden, ben ik zelf ook erg gecharmeerd van onder andere restaurant Prachtig en het Zalmhuis, wat zo mooi aan de Maas ligt. En bij de mediterrane keuken van Ayla lik ik mijn vingers af. Ook Fellini is een toppertje, gelegen in en met zicht op de prachtige Markthal. Biertjes proeven doe ik het liefst bij één van onze stadsbrouwers; de Pelgrim en Thoms. En dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment horecapartners.

Inspirerende stad

Rotterdam is gewoon een gave en inspirerende stad. Rondje Rotterdam laat dat op ludieke wijze zien. Dat moet je gewoon een keer gedaan hebben. Want zeg nou zelf: zo’n schoolreisje vergeet je toch nooit meer?Meer over Rondje Rotterdam ontdekken?

Rondje Rotterdam

entertainment

Gesloten12:00 - 13:00

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment

adv.