Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terug van weggeweest! Een ‘clubhuis’ voor de nieuwerwetse man

Door Wouter Vocke 23 maart 2018

De Hofbogen is weer een nieuwe toffe zaak rijker. En het is een oude bekende! Joël Ferdinandus, mede-eigenaar van DENOISM FOR LOKALHEROZ, vertelt over deze mooie winkel voor ‘stijlbewuste, maar drukbezette, moderne mannen’.

LokalHeroz is back!

Joel Ferdinandus denoism lokalheroz

Het is een paar jaar stil geweest, maar er is goed nieuws: LokalHeroz is back! Maar dan wel onder een nieuwe naam: DENOISM FOR LOKALHEROZ. Misschien ken je die winkel nog die op de Oppert zat. Destijds was het één van de pioniers wat betreft mannenmode. Hippe, lokale merken (of local heroes, zo u wilt) onder één dak. “Toen was het meer door local heroes, nu is het vóór local heroes”, aldus Joël. Door omstandigheden moest de winkel vijf jaar geleden sluiten, tot groot verdriet van veel Rotterdammers, inclusief Joël. “Ik hoop dat Rotterdam me net zoveel liefde geeft als toen op de laatste dag.” DENOISM staat garant voor een persoonlijk stijladvies en een garderobe analyse, “waarna je vol zelfvertrouwen en met een volle tas weer naar buiten kan.”

Okonomiyaki

fg foodlabs okonomiyaki Joel Ferdinandus denoism lokalheroz

DENOISM FOR LOKALHEROZ is een one stop mannenstation in de Rotterdamse Hofbogen waar persoonlijk stijladvies hoog in het vaandel staat. Een alles-in-een winkel waar je dus in één keer weer naar buiten gaat met een hele nieuwe outfit. Of, doe eens gek, een complete garderobe. Je vindt er merken uit Nederland, Scandinavië, Amerika en zelfs Japan. In hetzelfde pand zit FG Okonomiyaki Bar (zeg maar de Japanse pannenkoek) van buurman François Geurds, bekend van zijn restaurant en Food Labs. Dus voor, tijdens of na het shoppen kun je nog een hapje eten.

Elkaar inspireren

Joel Ferdinandus denoism lokalheroz

Midden in het kekke pand staat ook een atelier, waar Joël erg trots op is. Die is nu nog in gebruik als pop-in waar iedere keer iets nieuws is te ontdekken, variërend van een denim atelier tot podium voor paaldanseressen(!) of gelijkgestemde merken. Of je nu een nieuwe spijkerbroek wilt of een strak pak, schoenen en matching accessoires, DENOISM FOR LOKAL HEROZ is er voor elke gelegenheid en portemonnee. “Het moet een soort clubhuis voor de nieuwerwetse man worden. Een plek waar mannen elkaar ontmoeten, inspireren en geïnspireerd kunnen worden”, zegt Joël. En zijn motto? “Verbeter de wereld, begin bij je garderobe!”


Meer over DENOISM FOR LOKALHEROZ ontdekken?

DENOISM FOR LOKALHEROZ Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Katshoek 19, Rotterdam

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.