Doe een wens en win cadeaus in de Koopgoot

Door Faayyaaz van Dijk 6 december 2018

Wat een heerlijk initiatief, wij krijgen het er warm van. De kerstboom in de Koopgoot wil ook dit jaar weer het visitekaartje voor de Rotterdamse kerstgedachte zijn. Je kunt van vrijdag 7 december tot en met maandag 24 december meedoen aan de wensboom-actie!

De Koopgoot vervult Rotterdamse kerstwensen met de jaarlijkse wensboom-actie. Je kunt een wens opschrijven en deze in een doorzichtige kerstbal stoppen. Daarna hang je hem in de boom en op deze manier kun je een bezoekers of een liefde een prachtige kerst toewensen, met een product uit een van de winkels in de Koopgoot. Kristel Donker, bestuurslid van de winkeliersvereniging: “De wensboom is een jaarlijks terugkerende actie die bezoekers van het winkelgebied met elkaar verbindt. De komende weken gaan er weer een aantal wensen in vervulling.”

De actie

Je kunt een persoonlijke wens in de versierde boom hangen. Iedereen maakt kans op een cadeau naar keuze: van delicatessen en woonaccessoires, tot sieraden en gezellige outfits. Meedoen is gratis en het wensformulier kan opgehaald en ingevuld worden bij de balie in de Koopgoot.

Feyenoord kerstspullen

Rood en wit de feestdagen in met deze 8 Feyenoord kerstspullen

Glitters hier, glitters daar! Wij houden ervan, maar deze explosie van glitters is niet voor iederee...
Kerstboom Rotterdam Centraal

Wow! De kerstboom voor Rotterdam Centraal krijgt meer dan 17.000 lichtjes

It's beginning to look a lot like Christmas!  Vrijdag 7 december wordt de kerstboom op het Stadhuisp...
Markthal

Uit eten met kerst: bij deze restaurants in Rotterdam kan het

Je kunt natuurlijk weken van tevoren stressen voor het kerstdiner en tijdens kerst uren in de keuken...

adv.