Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Hoogvliet gaat verbouwen (en biedt tijdelijk een gratis bezorgservice)

Door Britte Kramer 15 september 2020

Hoogvliet Beverwaard is vanaf vrijdag 18 september 16.00 uur dicht wegens een grote verbouwing. Dat is misschien even onhandig, maar daar heeft Hoogvliet iets op bedacht. Klanten kunnen tijdens de tijdelijke sluiting hun boodschappen gratis laten bezorgen. En als de winkel op donderdag 1 oktober weer opent, is-ie mooier dan ooit! 

Het Hoogvliet-filiaal aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard wordt maar liefst 400 vierkante meter groter. De twee naastgelegen panden worden namelijk bij de supermarkt getrokken. Dat biedt ruimte voor een uitgebreider assortiment non-food en halalproducten, en een ruime ‘actiestraat’, waar alle aanbiedingen te vinden zijn. Lekker overzichtelijk!

Nieuwe huisstijl

Ook krijgt de winkel meteen een nieuwe look: alles wordt helemaal opgefrist volgens de nieuwe Hoogvliet-huisstijl, met onder meer digitale schermen op de versafdelingen en een gemoderniseerde slijterij. Toch blijft het grootste deel lekker vertrouwd: kwaliteit, klantvriendelijkheid en de laagste prijzen in de buurt.

Feestelijke heropening en 1 minuut gratis winkelen

De vernieuwde Hoogvliet opent donderdag 1 oktober om 8.00 uur, en die heropening wordt feestelijk gevierd met extra aanbiedingen en activiteiten. Zo ontvangen de eerste honderd klanten een gratis chocoladecake, en op zaterdag 3 oktober een bosje rozen cadeau bij besteding vanaf € 15,-. In een flyer die voorafgaand aan de opening huis-aan-huis wordt verspreid, staat een invullot waarmee je kans maakt op één minuut gratis winkelen.

Boodschappen gratis thuisbezorgd

Wil je gebruik maken van de tijdelijke gratis bezorgservice? Gebruik dan de kortingscode BEVERWAARD010.Meer over Hoogvliet Beverwaard ontdekken?

Hoogvliet Beverwaard

supermarkten

Gesloten08:00 - 20:00

Rhijnauwensingel 227, Rotterdam

Bekijk meer:supermarkten

adv.