Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van grondige analyse tot het oplossen van huidproblemen: dit kan Aqua Mare voor je doen

Aangeboden door Aqua Mare Skin & Laser Clinics 14 augustus 2019

Droom jij van een strak, stralend huidje? Bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics in Rotterdam kunnen ze je daarbij helpen als geen ander. Vooral nu ze twee nieuwe technieken in huis hebben. Een om je huid grondig te analyseren, en een om de issues daadwerkelijk op te lossen.

Gratis huidanalyse

Is jouw huid niet zo stralend als je graag zou willen? Grote kans dat de oorsprong in de diepere lagen van de huid ligt en met het menselijk oog moeilijk te analyseren is. Daarom werken ze bij Aqua Mare Skin & Laser Clinics met de OBSERV-techniek.

De OBSERV straalt een onschadelijke hoeveelheid lichtstralen op de huid, waardoor patronen en kleuren verschijnen. Aan de hand daarvan kan de huidtherapeut bepalen wat jouw huidproblemen veroorzaakt en een behandelplan op maat opstellen – speciaal voor jouw unieke huidtype.

Beeld huidaandoeningen

Klinkt interessant? Bij Aqua Mare kun je tijdelijk een gratis OBSERV-huidanalyse laten doen. Neem contact op via de oranje button onder dit artikel.

Zeg maar dag tegen je huidproblemen

En dan is er Dermalux: een revolutionaire LED-fototherapie, die zorgt voor een stralende huid. En dat zonder gebruik te maken van warmte of chemicaliën! Het is superveilig, zonder hersteltijd, en is toe te passen bij alle huidtypen. Maar wat doet het precies? Gaan we je vertellen:

Dermalux huidbehandelingen stimuleren de collageen- en elastineproductie, verbeteren de bloedsomloop, verminderen roodheid en irritatie en rekenen af met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken. Dat is allemaal klinisch aangetoond.

De Dermalux-therapie geeft de fibroblasten een energieboost. Al na één behandeling krijgen de huidcellen nieuwe energie, waardoor die vale, vermoeide teint plaatsmaakt voor een lekker frisse uitstraling. Het stimuleren van de fibroblasten zorgt namelijk voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verkleint de poriën, verstrakt de huid en stimuleert collageen en weefselgenezing.

Voor meer informatie neem je contact op met Aqua Mare Skin & Laser Clinic, via onderstaande oranje  button.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aqua Mare Skin & Laser Clinics. Meer over Aqua Mare Skin & Laser Clinics ontdekken?

Aqua Mare Skin & Laser Clinics

beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Laan op Zuid 656, Rotterdam

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.