Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier krijg je een echte Thaise massage voor maar 25 euro

Aangeboden door I-Saan Massage 3 juli 2020

Een goede massage is een luxe; een cadeautje aan jezelf (of een andere bofkont). Maar dat hoeft niet altijd duur te zijn. Bij I-Saan Massage krijg je tijdelijk €5,- korting op alle massages. Dat betekent dat je voor een traditionele Thaise massage, oliemassage of zwangerschapsmassage van een halfuur nu maar €25,- betaalt!

Eigenaresse Yom komt uit Thailand en heeft alle diploma’s op zak om een perfecte Thaise ontspanningsmassage te geven. Heel fijn als je last hebt van stress, pijn of vermoeidheid. Deze vorm van massage wordt in Thailand al generaties lang doorgegeven, en zorgt voor harmonie en een betere innerlijke balans.

Het laatste restje spanning eruit

Yom maakt eventuele blokkades in je lichaam los door je lichaam in verschillende yogaposities te brengen. Daarvoor zet ze desnoods haar knieën, ellebogen of haar hele gewicht in. Ze rekt, strekt, buigt en kneedt je spieren totdat het laatste restje spanning eruit is.

5 euro korting

Net toen Yom de nieuwe locatie van I-Saan aan de Schiedamseweg wilde openen, moest de zaak alweer dicht door de coronamaatregelen. Om te vieren dat ze nu écht aan de slag mag, trakteert I-Saan op €5,- korting op iedere massage. En aangezien een traditionele massagie, oliemassage of zwangerschapsmassage normaal gesproken €30,- voor een halfuur kost, ben je nu al voor €25,- klaar! Echt: gun het jezelf.

Boek een Thaise massage

Een langere of uitgebreidere massage kan natuurlijk ook. Bekijk de verschillende massages en prijzen of boek meteen via onderstaande oranje button.Deze bijdrage wordt je aangeboden door I-Saan Massage. Meer over I-Saan Massage ontdekken?

I-Saan Massage

massagesalons

Gesloten10:00 - 20:00

Schiedamseweg 17a, Rotterdam

Bekijk meer:massagesalons

adv.