Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Aangeboden door Tren counseling 17 april 2019

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus is ooracupuncturist en zorgt ervoor dat jij met behulp van vier prikjes je ongewenste kilo’s kwijtraakt.

De vier naaldjes in je oor zorgen ervoor dat je sneller vol zit, geen behoefte meer hebt aan zoetigheid en je vetverbranding sneller gaat. Je hoeft geen speciaal dieet te volgen. De puntjes blijven drie weken zitten en in de vierde week komt je oor tot rust. Na vier weken kun je bij Monique langsgaan voor nieuwe puntjes. Monique helpt en adviseert je gedurende het hele proces. “Ieder persoon is anders. We kijken samen op welke manier we je doelen gaan bereiken”, vertelt Monique. Hoeveel behandelingen je dus nodig hebt, ligt aan jouw persoonlijke doel.

Wat eraf gaat blíjft eraf

We spreken Joyce, die ontzettend tevreden is over haar behandelingen bij Monique: “Ik vind Monique echt een ontzettend lieve vrouw. Ik vind het heel belangrijk dat die klik er is, aangezien zij mij coacht. Ze luistert goed en grijpt op het juiste moment in. Binnen een jaar ben ik vijftien kilo afgevallen en koop ik mijn kleren twee maten kleiner. Een heerlijk gevoel! Het fijne aan deze methode is dat je er niet te veel voor hoeft te laten; je past je levensstijl aan. Het gaat gestaag, maar wat er eenmaal af gaat blíjft eraf. En ik geef mezelf een goede stimulans. Ik heb een aantal dure flessen wijn gekocht. Elke keer als ik een doel heb behaald mag ik een fles openmaken. Dit werkt voor mij perfect. Ik ga nog even door, want ik wil nog een aantal kilo’s kwijt.”

Lees verder onder de foto >

Tren Counseling
Monique Hermus zet prikjes bij een klant | Foto: Tren counseling

Geen behoefte meer om te snoepen

Ria beaamt dit volledig: “Ik ben nog geen jaar bezig en ben al veertien kilo kwijt! Bij mij ging het vooral om het snoepen: ik ben een enorme snoepkont. Door de puntjes in mijn oren heb ik geen zin meer in zoetigheid. Iedereen staat er versteld van. Laatst kon ik niet naar een afspraak komen om nieuwe puntjes te laten zetten, maar blijkbaar is het niet zo dat ik zonder puntjes ineens weer de behoefte heb om te snoepen. Mijn lichaam is het volledig ontwend.” Ria is zó tevreden dat ze al heel wat bekenden heeft aangeraden om eens langs Monique te gaan. “Ik heb echt alles al geprobeerd, tot van die vieze poeders aan toe. Eindelijk heb ik iets gevonden dat werkt.”

Vergoeding

Eens in de vier weken werkt Monique op maandag in Rotterdam (Ommoord) en op woensdagmiddag in Barendrecht. De behandelingen van Monique worden door diverse zorgverzekeraars vergoed. Welke dat precies zijn, zie je op de website van Tren counseling.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren counseling. Meer over Tren counseling ontdekken?

Tren counseling acupunctuur

Vandaag gesloten

Hesseplaats 441, Rotterdam

Bekijk meer:acupunctuur

Lees ook:

Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken

Begon jij 2019 ook zo dapper met dat goede voornemen 'stoppen met roken', maar bleek het toch ietsie...

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

adv.