Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handen wassen: zo voorkom je droge handen en houd je het leuk, ook voor kinderen

Aangeboden door Freshka 11 april 2020

Het zit er inmiddels helemaal ingebakken: handen wassen, handen wassen, handen wassen! Hartstikke goed bezig, alleen merk je misschien dat je handen er niet heel blij van worden. Met deze zepen van Freshka – die in de winkel en via de webshop verkrijgbaar zijn – zorg je dat ze niet uitdrogen en breng je een beetje variatie in je routine.

Jihane van Freshka tipt allereerst hun zepen op basis van oliën, zoals de traditionele Aleppo-zeep met zowel desinfecterende als herstellende eigenschappen. Het recept van deze Aleppo-zeep is al duizend jaar oud; een meesterwerk van ambachtslieden uit Aleppo. De zeep is volledig plantaardig en bestaat uit olijfolie, laurierbesolie, water en soda met zeezout. Geen kunstmatige toevoegingen dus, zoals parfum of synthetische middelen. Dat maakt ‘m geschikt voor alle huidtypes.

Wonderzeep

Bijkomend voordeel: je kunt er nog veel meer mee dan handen wassen. Ook je haren of kleding kun je met Aleppo-zeep te lijf gaan! En omdat laurierbesolie bacteriedodend, schimmeldodend en antiviraal werkt, heeft Aleppo een gunstig effect op acné, psoriasis, mycose en andere huidproblemen. Sowieso wordt je huid er heel zacht van. Freshka verkoopt meerdere varianten van deze Aleppo-zeep. Je vindt ze hier.

Variatie in je routine

Denk jij: ik wil wel een beetje variatie in m’n handenwasroutine? Bestel dan een assortiment van leuke, lekkere, goede zepen bij Freshka en wissel ze af. Ook voor kinderen zijn er allemaal lekkere zeepjes in leuke vormen te verkrijgen. Dat maakt het ritueel toch nét even wat gezelliger! Wat dacht je van zeep in de vorm van een cupcake of een ijsje, een geschenkpakket voor iemand die z’n verjaardag in quarantaine doorbrengt of iemand die je zomaar even iets liefs gunt, of vrolijk gekleurde, ambachtelijke Marseille-zeep? Zelfs voor zeepbakjes kun je bij Freshka terecht!

Handcrème en verzorgende olie

Voor verdere verzorging biedt Freshka ook lekkere handcrèmes en verzorgende bio-oliën. Die kun je wel gebruiken nu! En als je dan toch – al dan niet digitaal – aan het shoppen bent bij Freshka, pak dan ook meteen wat gezelligs mee voor je eigen huis of dat van een ander. Freshka verkoopt allerlei dingen om het er nóg fijner toeven te maken. Denk aan geurkaarsen, interieurparfums en mooie hamamdoeken.

De winkel van Freshka, op de Nieuwe Binnenweg, kun je nog steeds bezoeken. De webshop van Freshka hanteert een levertijd van 24 uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Freshka. Meer over Freshka ontdekken?

Freshka

speciaalzaken

Vandaag gesloten

Nieuwe Binnenweg 322C, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.