Deze fijne masseur komt gewoon naar je toe, thuis of op kantoor

Aangeboden door Haus of Hands 7 mei 2019

Binnenkort opent hij zijn eigen massagesalon Haus of Hands, maar wachten hoeft niet. Professionele masseur Saviero komt gewoon naar jou toe, thuis of op kantoor.

Nét 23 is-ie, maar met bakken ervaring. Door zijn achtergrond in dans en entertainment, ziet Saviero massages geven als een performance. Met als resultaat dat jij je zorgen even kunt vergeten, en helemaal kunt ontspannen. Zelf zegt hij: “Mijn manier van masseren laat mensen wegdromen en genieten. Ik masseer in vloeiende bewegingen om ritme, tempo en stevigheid te behouden. Uiteindelijk wordt mijn gast weer wakker en voelt zich herboren.”

Verzorgen en vertrouwen

Hij noemt zijn werk als masseur een ‘verzorgende job’. Hij behandelt vastzittende spieren en zorgt voor mentale en fysieke ontspanning. Z’n warme, vriendelijke persoonlijkheid komt daarbij goed van pas. Bij Saviero voel je je meteen op je gemak. Hij weet als geen ander dat je als masseur vaak ook vertrouwenspersoon bent, en die rol neemt hij heel serieus. Je kunt bij hem dus niet alleen je spanning, maar ook je verhalen kwijt. Misschien overbodig om te zeggen, maar omdat er nogal een stigma aan het beroep masseur kleeft wil Saviero benadrukken dat hij enkel professionele massages geeft.

Massage op kantoor

Saviero is in te huren door bedrijven, waar hij drie mensen per uur kan behandelen. Bij deze massages kun je gewoon je kleren aanhouden. Voor €500,- kan Saviero van 10.00 tot 21.00 uur langskomen. In die tijd kan hij dus een heleboel collega’s behandelen! Check het vooral even bij je werkgever, want in veel bedrijven is er een potje voor dingen als deze, in het kader van de gezondheid van werknemers.

Massage aan huis

Boek je een massage van Saviero bij je thuis, dan betaal je voor een massage van twee uur €175,-*. Iets meer dus, in verhouding, maar dan heb je wel de luxe van een massage in jouw eigen, vertrouwde omgeving. Hoe lekker om daarna meteen onder de douche te kunnen stappen en een dutje te doen? Écht een cadeau aan jezelf; volgens Saviero kun je er na zo’n sessie zeker weer een maand tegenaan. Hij neemt zelf een massagetafel, olie en een laken mee, dus je hoeft nergens aan te denken.

*Woon je verder uit het centrum, dan wordt het tarief in overleg iets hoger, in verband met de vervoerskosten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haus of Hands. Meer over Haus of Hands ontdekken?

Haus of Hands


West-Kruiskade 66, Rotterdam

adv.