4 x botoxklinieken in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 9 november 2018

Botox taboe? Nee joh, allang niet meer. Ieder z’n ding – ook op de redactie zijn de meningen verdeeld – maar als je je ergens niet lekker bij voelt en je bent in de mogelijkheid om het te verbeteren: why not? Voor de liefhebbers een lijstje waar je terecht kunt voor botox in Rotterdam. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

(Foto Van Rosmalen Kliniek)

Midden in het centrum van Rotterdam kun je terecht voor verschillende behandelingen bij de Van Rosmalen Kliniek. Wil je een botoxbehandeling, laserbehandeling of misschien wel een liquid facelift? Bel ze gewoon even op en maak een afspraak. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je hier terecht kunt, want je bent hier niet de enige… Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.


Meer over Van Rosmalen Kliniek ontdekken?

Van Rosmalen Kliniek beauty en wellness

Op aanvraag

Wijnhaven 10a, Rotterdam

Bekijk meer:beauty en wellness

Filler Cottage

(Foto Filler Cottage)

Superleuke, knusse locatie en vriendelijke medewerkers. Ze geven hier perfect advies. Sta je op het punt om door te slaan, dan zijn ze hier niet bang om dit aan te geven. Laat de naam je niet van de wijs houden, want je kunt hier niet alleen terecht voor fillers, maar ook voor botoxbehandelingen. Op de website kun je de te behalen resultaten zien.


Meer over Filler Cottage ontdekken?

Filler Cottage beauty en wellness

Vandaag gesloten

Heemraadssingel 137, Rotterdam

Bekijk meer:beauty en wellness

Faceland

(Foto Sanne Donders)

Hier kun je terecht voor botoxbehandelingen, fillers en cosmetische chirurgie. En ook hier werken echte professionals. Faceland heeft regelmatig acties, zoals speciale aanbieding die op een bepaalde dag geldig zijn. Voor de aanbiedingen kijk je even op de website.


Meer over Faceland Rotterdam ontdekken?

Faceland Rotterdam beauty en wellness

Nu gesloten09:30 - 17:00

Binnenrotte 113-115, Rotterdam

Bekijk meer:beauty en wellness

Doctors Inc

(Foto Doctors Inc)

Fantastische kliniek is dit: de locatie is fris en de medewerkers zijn vriendelijk. Je kunt hier terecht voor injectables, chirurgische ingrepen en gezichtsbehandelingen. Wat ook superleuk en fijn is, is dat je hier een vitamine-infuus kan nemen. Ben je ziek of wat vermoeid? Dan is dat dus echt een aanrader voor je. Trust us, je voelt je daarna helemaal opgepept. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Heb je nog meer tips? Laat het ons dan weten: [email protected].


Meer over Doctors Inc Rotterdam ontdekken?

Doctors Inc Rotterdam beauty en wellness

Vandaag gesloten

Karel Doormanstraat 453A, Rotterdam

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.