Street-artwandeling met een oudere

Topper

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Kunstwandeling UVV
Foto: UVV

Heb jij zin in een onvergetelijke middag vol kunst en entertainment, waar je tegelijkertijd iets zinvols voor een ander doet? Meld je dan nu aan voor de street-artwandeling Tussen Kunst & Ontmoeting en ga samen met een oudere op stap!

UVV zoeken jongeren (tussen de 14 en 27 jaar) die op woensdag 23 juni van 13.45 uur tot max. 17.00 uur samen met een oudere een deel van de street-artroute ‘Make it Happen’ willen lopen. Ze verzamelen bij Garden of BIRD (Raampoortstraat 26). Vanaf hier gaan de duo’s gespreid de route lopen. Onderweg wordt er voor een echt Rotterdams drankje en versnapering gezorgd en is er de mogelijkheid om naar het toilet te gaan.

Veel ouderen bij Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV) zouden er graag een dagje op uit willen nu de harde lockdown voorbij is. Dit is echter niet altijd mogelijk, doordat ze een klein netwerk hebben of omdat ze slecht ter been zijn. Speciaal voor hen wordt deze middag georganiseerd.

Dus.. ga jij (gratis) met hen mee? Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht naar [email protected] of 06-12972092.