Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jij wil naar dit 30+ discofeestje op een boot en wij geven kaarten weg

Door Faayyaaz van Dijk 15 oktober 2019

Time to disco! Op vrijdag 1 november kun je voor het eerst in Rotterdam meevaren met de DISCO-BOOT. Boarden kan vanaf 20.00 uur aan de Boompjeskade en om 21.00 uur vertrek de boot. Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven. 

Tijdens de feestvaart ga je ook een beetje terug in de tijd, niet alleen op muzikaal gebied overigens: ze brengen alles helemaal terug in de stijl van vroeger qua aankleding. Er is trouwens ook een silent disco aanwezig en heb je even geen zin om te dansen, dan kun je chillen in de chillruimte met retro meubels. Verwacht lekkere disco-hits en daarnaast zijn er natuurlijk ook drankjes en hapjes te koop.

Dit moet je weten

Vanaf 20.00 uur kun je dus boarden en om 21.00 uur vertrekt de boot. De boot zal rond 00.30 weer aanmeren aan de Boompjeskade. Aan de kade kan je nog tot 01.00 uur doordansen. Kaartjes kosten € 21,-  inclusief welkomstdrankje en kaartjes kun je kopen via de website.

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en maak je automatisch kans op de kaarten. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 28 oktober 2019. Op maandag 28 oktober krijgen de winnaars een bericht.

De winactie is gesloten.

Lees ook:

Dit zijn de leukste comedyshows in Rotterdam, waar je nog heen kunt in 2019

Wil je dit jaar nog even heel hard lachen? Wij zetten de leukste comedyshows in Rotterdam (deze laat...

Het Kralingse Bos verandert in de herfstvakantie in een lichtgevend sprookjesbos

Kun je vanaf het Haagseveer ook echt een veerboot naar Den Haag nemen?

adv.