Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een tapasbox t.w.v. €65,- van De Hemel op Aarde (inclusief wijn of bier)

Door Britte Kramer 13 mei 2020

Indebuurt Rotterdam geeft een wel héél lekkere prijs weg. Meld je aan voor onze nieuwsbrief (sowieso al een cadeautje natuurlijk 😉 ) en maak kans op een box vol overheerlijke warme en koude tapas van De Hemel op Aarde. De box is voor twee personen, ter waarde van 65 euro, en inclusief een fles wijn of twee speciaalbiertjes.

Wie de tapas van De Hemel op Aarde kent, snapt waarom de zaak zo heet. Je droomt daarna nog dágen van die gehaktballetjes, tonijnsashimi, carpaccio tartufo en gravad lax. Bekijk hier het menu. Op eigen risico hè, want je wil het meteen allemaal bestellen.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Rotterdam. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Update

Helaas, deze winactie is gesloten. De winnares heeft een e-mail ontvangen. In juni komen we weer met een nieuwe actie, dus houd ons in de gaten!


Meer over De Hemel op Aarde ontdekken?

De Hemel op Aarde tapas restaurants

Gesloten17:30 - 00:00

Oostzeedijk Beneden 205A, Rotterdam

Bekijk meer:tapas restaurants

adv.