Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Exclusief bij indebuurt: iedereen krijgt 1 gratis flammkuchen in de Foodhallen

Door Faayyaaz van Dijk 17 oktober 2019

Een tijdje geleden heeft Pignon’s FLAMMKUCHEN zijn deuren geopend in de Rotterdamse Foodhallen. Fijn plekje en goed eten ook! Ze verkopen er Flammkuchen, maar niet van die standaard soorten.

Flammkuchen (ook wel flammekueche of tarte flambée) komen oorspronkelijk uit de Elzas, een Franse en Duitse streek. Pignon’s FLAMMKUCHEN maakt zelf een fluweelzacht deeg met de lichtste bloemsoort ter wereld: Elzasser Weissen Mehl. Op dit moment kun je kiezen uit zes verschillende soorten flammkuchen. En ze zullen ook regelmatig seizoensgebonden flammkuchen op de kaart gaan plaatsen. Wat dacht je van flammkuchen stoofvlees in de winter? Zo’n flammkuchen ziet er misschien niet vullend uit, maar trust us! Is hij dus wel, een hele flammkuchen staat gelijk aan een volwaardige maaltijd.

Op dit moment op de kaart

  • Origanal Elzas: bestaat uit gruyère, bacon en bosuitjes
  • Smoked Salmon: bestaat uit zalm, kaas, kappertjes, sla en dille
  • Roquefort: bestaat uit walnoten, sla en gestoofde peertjes
  • Sauerkraut: bestaat uit worst, appel, rode uien en gruyère
  • Prosciutto: bestaat geitenkaas, sla, champignons, en tijm
  • Sweet chocolat: bestaat uit kokosnoot, banaan, karamel, M&M’s en slagroom!

De Foohallen Rotterdam

Pignon’s FLAMMKUCHEN zit in de markthal naast de wijnbar (daar haal je ook gin-tonics!). Je kunt er aan de bar gaan zitten en dan zie je precies hoe je flammkuchen de oven ingaat. Het is natuurlijk ook mogelijk om je flammkuchen mee te nemen naar een andere tafel. Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel trek in een sweet chocolat? Binnenkort starten ze ook met bezorgen.

Gratis flammkuchen

Wij hebben een hele leuke actie samen met Pignon’s FLAMMKUCHEN. Als je één flammkuchen koopt krijg je één flammkuchen naar keuze helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Iedereen die zich hiermee inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt een waardebon per mail aan het einde van inschrijfperiode. Sta je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Geen zorgen je ontvangt geen dubbele mails. De inschrijfperiode loopt tot en met 31 oktober.

Deze actie is gesloten!

Lees ook:

Foodhallen

Foodhallen Rotterdam: zo werkt het bij deze hotspot

Ze zijn nu al niet meer weg te denken uit Rotterdam: de Foodhallen! Het concept is uit het buitenlan...

adv.