Fijne actie: win een valentijnsdiner voor twee!

Aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling 5 februari 2019

Wil jij op Valentijnsdag, 14 februari dus, lekker uit eten met je lief? Doe dan mee met de winactie van Restaurant Cathay. Zij geven maar liefst 3 x een diner voor twee weg!

Wie op Valentijnsdag gaat eten bij all you can eat (& drink)-restaurant Cathay, krijgt niet alleen een heerlijke avond in een mooi versierde zaak, maar ook nog eens een rode roos. En dat alles voor de normale doordeweekse prijs van €30,95 per persoon. Voor deze prijs kun je niet alleen naar hartenlust opscheppen van de liefdesgerechten op het buffet; wijn, bier, fris, koffie en thee zitten hier ook bij in.

💌Wil jij jouw Valentijn 💕verblijden met een heerlijk diner voor twee? ❤️Like en deel onze actie !! En vertel waarom…

Posted by Restaurant Cathay on Monday, 28 January 2019

Etentje in ruil voor romantische woorden

Je kunt dus direct reserveren, óf eerst je geluk beproeven. Dat doe je door naar deze Facebookpost te gaan en ‘m vervolgens te liken en te delen. Ook is het de bedoeling dat je ónder de Facebookpost aangeeft waarom jullie met z’n tweetjes wel een romantische avond verdienen. Het personeel verheugt zich al op het doorlezen van alle mooie antwoorden (en wij stiekem ook). Op zondag 10 februari worden er maar liefst 3 gelukkige winnaars bekendgemaakt!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling Meer over Cathay Restaurant & Bowling ontdekken?

Cathay Restaurant & Bowling

all you can eat

Nu gesloten16:30 - 22:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam

Bekijk meer:all you can eat

adv.