Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze film over Maradona moet je zien, ook als je niks met voetbal hebt (wij geven kaarten weg!)

Aangeboden door Diego Maradona 1 augustus 2019

Herinner je Amy, die film over het leven van Amy Winehouse? Hij leverde regisseur Asif Kapadia een Oscar op. Nu komt hij met een nieuwe must-see: een film over het bizarre leven van voetballer Diego Maradona. En geloof ons: die wil je ook zien als je niks met voetbal hebt. Komt mooi uit, want indebuurt Rotterdam geeft 5 x 2 kaartjes weg!

Net als Amy Winehouse werd de stervoetballer razendsnel extreem populair. Op 23-jarige leeftijd zorgde de charismatische Argentijn ervoor dat SSC Napoli voor de allereerste keer ooit een toernooi won. Dat leidde ertoe dat hij in Napels – en ver daarbuiten – als een heuse God aanbeden werd. Tegelijkertijd is hij een van de grootste rebellen die de voetbalwereld ooit gekend heeft.

500 uur archiefmateriaal

Diego Maradona gaf zijn volledige steun aan de regisseur, die deze film maakte op basis van meer dan 500 uur archiefmateriaal. Niet dat je nu een documentaire moet verwachten; Diego Maradona kijkt weg als een echte speelfilm. Je zit 130 minuten lang aan het witte doek gekluisterd – geloof ons maar. Of bekijk alvast de trailer, en vul daaronder het formulier in om kans te maken op een setje van twee kaartjes voor de film, in een bioscoop naar keuze.

Win 5 x 2 kaarten voor deze film

Diego Maradona draait vanaf 8 augustus in bijna tachtig bioscopen door het hele land. In Rotterdam zijn dat KINO, LantarenVenster, Cinerama, Pathé Schouwburgplein en Pathé De Kuip. Zin om te gaan? Trek dan je gelukssokken aan en doe mee met onze winactie. Indebuurt Rotterdam mag namelijk 5 x 2 kaartjes weggeven, die je kunt inwisselen in de bioscoop van jouw keuze.

Vul onderstaand formulier in vóór maandag 12 augustus 2019, 17.00 uur. De winnaars ontvangen dinsdag 13 augustus bericht per e-mail.

UPDATE: deze winactie is gesloten. De winnaars hebben bericht ontvangen per e-mail.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Diego Maradona. Meer over Diego Maradona ontdekken?

Diego Maradona

entertainment

Bekijk meer:entertainment

adv.